about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

افسران اجرایی، بابت دست به دست شدن واکسن کرونا در فضای وب تاریک هشدار دادند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ بریتانیا در حال آماده سازی برای استفاده از واکسن کرونا می باشد اما این در حالی است که افسران اجرایی، در مورد انشتار نمونه های قلابی این واکسن در فضای وب تاریک ابراز نگرانی کرده اند.
واکسن شرکت های فایزر و بیوان تک از هفته جاری در بریتانیا عرضه خواهد شد.


یوروپل، سازمان اجرایی قانون در اتحادیه اروپا، هشدار داد که نسخه های تقلبی این واکسن ها نیز در فضای وب تاریک در حال دست به دست شدن است. 


تقاضای بالای مردم برای واکسن عاملی شده است تا سارقین اینترنتی دست به نوع اقدامات بزنند.
این نسخه های تقلبی، در بهترین حالت بی اثر هستند و در بد ترین حالت می توانند سمی باشند. علاوه بر آن، مردم به خیال آن که واکسینه شدند به خیابان ها می آیند که در این صورت ،انتشار ویروس کرونا باری دیگر اوج خواهد گرفت.
واکسن های تقلبی ممکن است در برخی فروشگاه های غیر قانونی عرضه شوند یا حتی قانونی دست به دست شود.
به عنوان مثال، مجرمین می توانند به صورت غیر قانونی اقدام به پر کردن دوباره ی شیشه های حامل واکسن کنند. بنابراین باید شیشه های کوچک واکسن، پس از مصرف به درستی از بین بروند و عملیات از بین بردن آن ها با سختگیری های زیادی به انجام برسد.


این تبهکاران حتی ممکن است شرکت های تامین کننده و نگهداری کننده از این واکسن ها را هدف قرار دهند و این واکسن ها را به سرقت ببرند.


نگهداری از واکسن ها نیازمند شرایط محیطی خاصی است. بنابراین سرقت واکسن های کرونا می تواند باعث تغییراتی در آن ها شود و سلامت افراد را به خطر بیاندازد.

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1404/11/07 - 19:22- آفریقا

تصویب قانون حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی در سومالی

سومالی قانون امنیت سایبری را برای محافظت از سیستم‌های دیجیتال و زیرساخت‌های حیاتی تصویب کرد.

خنثی‌سازی
1404/11/07 - 19:10- جنگ سایبری

خنثی‌سازی بیش از 14 هزار حمله سایبری علیه اوکراین در جنگ با روسیه

سرویس امنیتی اوکراین ادعا کرد که از زمان آغاز جنگ با روسیه، بیش از 14 هزار حمله سایبری را خنثی کرده است.

افتتاح
1404/11/07 - 18:41- آسیا

افتتاح دفتر شرکت زوهو در مالزی برای تقویت امنیت سایبری

شرکت نرم‌افزاری جهانی زوهو دفتر خود را در مالزی با هدف افزایش پذیرش هوش مصنوعی و امنیت سایبری افتتاح کرد.