about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

افزایش ناامنی در شیکاگو موجب شده تا اپلیکیشنی برای ارائه خدمات امنیتی خصوصی در این بخش از آمریکا عرضه شود.این اپلیکیشن کرایم الرت نام دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از انگجت، اپلیکیشن کرایم الرت در سال گذشته با هدف ارائه خدمات امنیتی خصوصی در لس آنجلس هم عرضه شده بود.

سیتیزن یک سرویس امنیتی خصوصی بر اساس تقاضای مشتری را در شیکاگو در قالب مشارکت با شرکت Securitas به صورت آزمایشی عرضه خواهد کرد. ماموران امنیتی خصوصی در صورت فعال شدن اپلیکیشن یاد شده می توانند قربانی یک جرم را شناسایی و پیگیری کنند تا مطمئن شوند که حال او خوب است و به این افراد خدمات امنیتی خصوصی برنامه ریزی شده ارائه دهند.

این اپلیکیشن قبلاً برای ارائه یک سرویس امنیتی واکنش سریع در لس آنجلس مورد استفاده قرار گرفته بود. این اپلیکیشن همچنین بر اساس گزارش های حوادث ارسالی پلیس، هشدارهایی را به کاربران ارائه می دهد. همچنین خدمات پولی این شرکت با پرداخت 20 دلار در ماه در دسترس است تا کاربران برای دریافت سریع خدمات اضطراری با افرادی مرتبط شوند و آنها به محل وقوع حادثه مراجعه کنند و اگر تماس مستقیم با شماره 911 برای آنها ممکن نیست، مشکل خود را به مخاطبان دیگر اطلاع دهند تا آنها کارکنان سیتیزن را مطلع کنند.

باید توجه داشت که اپلیکیشن سیتیزن اشتباهاتی نیز داشته است. سال گذشته، گزارش شد که مدیر عامل این شرکت به کاربران برای ردیابی یک مظنون به ایجاد آتش سوزی 30000 دلار جایزه داده بود، اما در نهایت فرد اشتباهی به عنوان مقصر از طریق اپلیکیشن مذکور شناسایی شد. پلیس این مرد را دستگیر کرد اما به دلیل کمبود شواهد سریع او را آزاد کرد. آنها بعداً یک مظنون دیگر را در ارتباط با آتش سوزی های جنگلی دستگیر کردند.

منبع:

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.