about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

بر اساس شرکت Red Hat Enterprise Linux موسوم به RHEL، توزیع لینوکسی بخشی از برنامه همکاری این شرکت با فروشندگان سخت افزار ARM  می باشد. این کار در قالب برنامه‌ای جامع برای سازگار کردن محصولات سخت افزاری و نرم افزاری مختلف با سیستم عامل متن باز لینوکس صورت می‌گیرد. در حال حاضر سیستم عامل‌ها و نرم‌افزارهای متنوعی بر روی تراشه های ARM اجرا می‌شوند که هیچ یک از استاندارد خاصی تبعیت نمی‌کنند.

مسئولان شرکت Red Hat بیان می کنند که اگر استانداردسازی در این زمینه رعایت نشو، این خطر وجود دارد که لینوکس مبتنی بر ARM به سرنوشت سیستم عامل متن باز یونیکس دچار شود و نسخه های متعددی از آن منتشر و سرانجام به حاشیه رانده شوند.

در میان شرکتهای مختلف سخت افزاری تاکنون شرکتهای Advanced Micro Devices، American Megatrends، AppliedMicro، Broadcom، Cavium، Dell و Hewlett-Packard   از استانداردهای مذکور استقبال کرده‌اند.

تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.