about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

عذر بدتر از گناه هاآرتص

در این خبر آمده است که 53 درصد از مخاطبان این تحقیق معتقد هستند که دولت باید ایمیل و شبکه های اجتماعی را رصد کند. 37 درصد نیز معتقدند که دولت باید پا را از این فراتر گذاشته و تمامی سایت ها را علاوه بر شبکه های اجتماعی تحت نظر داشته باشد. 28 درصد نیز با بسته شدن سایت های مشکوک موافق هستند. هاآرتص می گوید که مردم از دولت انتظار دارند تا با رصد فضای مجازی، از بروز حملات تروریستی جلوگیری نماید.
در بخش هایی از این تحلیل هاآرتص آمده است:« 87 درصد پرسش شوندگان معتقد هستند که دولت باید با حملات سایبری مقابله به مثل کند و این در حالیست که 13 درصد این افراد می گویند که دولت باید حملات سایبری را به وسیله حمله موشکی یا هوایی پاسخ داده و دشمن را به طور کل نابود کند.»
هاآرتص در ادامه به نگرانی مقامات و مردم رژیم صهیونیستی نیز اشاره کرده است و مدعی است که:« 65 درصد از افراد نگران انجام حملات سایبری احتمالی در آینده هستند و می گویند که حمله سایبری می تواند زیرساخت های آبی و صنایع حیاتی ما را نابود کند. 50 درصد مردم نیز معتقد هستند که حمله سایبری می تواند باعث بروز آسیب فیزیکی به جامعه اسرائیل شود.»
نکته جالب در این باره این است که جامعه آماری که نگارندگان این تحلیل به آن استناد می‌کنند، تنها 470 نفر است و هاآرتص در تیتر خود از عنوان "نیمی از مردم اسرائیل" را به کار می‌برد.لازم به ذکر است که جمعیت سرزمین های اشغالی طبق آخرین آمار حدود 8 میلیون نفر اعلام شده و به نظر می رسد مسئولین هاآرتص در درس ریاضی نیز وضعیت قابل قبولی ندارند. نکته بعدی، ارائه این تحلیل و ادعا تنها چند روز بعد از افشا شدن خبر جاسوسی اسرائیل از محل مذاکرات هسته‌ای ایران با 1+5 است و به نظر می‌رسد که یکی از اهداف سران غاصب رژیم صهیونیستی از این کار فرافکنی و انحراف اذهان عمومی است. مطلب آخر این است که اسرائیل زمانی اقدام به انتشار این تحلیل کرده است که تنها یک روز قبل، خبری در رسانه‌های اسرائیلی منتشر شده بود که بر طبق آن اتهام انجام حملات سایبری علیه رژیم صهیونیستی متوجه جمهوری اسلامی ایران شده بود وهمزمانی این دو خبر با یکدیگر پرده از نیت شوم رژیم صهیونیستی در گسترش اقدامات ضد ایرانیخود برمی‌دارد. همه این موارد در حالی است  کهرژیم صهیونیستی خود از بزرگترین عوامل و حامیان عملیات مخرب سایبری در دنیا محسوب می‌شود.

 

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.