about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

از هر 5 کسب و کار ایرلندی، یک مورد سیاست امنیت سایبری ندارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ طبق یک نظرسنجی جدید، یک شرکت از هر 5 کسب‌وکار در ایرلند، معادل 50 هزار شرکت، سیاست امنیت سایبری ندارد.

تحقیقات شبکه ارتباطی « Magnet+» نشان می‌دهد که ۵۰ درصد از کسب‌وکارهای ایرلندی راه‌حل امنیتی ایمیل را برای جلوگیری از تهدیدات و حملات سایبری پیاده‌سازی نکرده‌اند.

طبق این مطالعه، تقریباً یک سوم شرکت‌های کوچک و متوسط ​​ایرلندی کمتر از 10 درصد از بودجه فناوری اطلاعات خود را صرف امنیت سایبری می‌کنند.

در این نظرسنجی، 13 درصد از پاسخ دهندگان نمی‌دانند چه کسی مسئول اجرای راهبرد امنیت سایبری در یک کسب و کار است.

جان دِلوِز (John Delves)، مدیر عامل Magnet+ نتایج نظرسنجی را نگران کننده توصیف کرد و گفت :

«ما در یک اقتصاد دیجیتال زندگی می‌کنیم که در آن خطر حمله سایبری به یک تجارت همیشه در حال افزایش است و معمولاً هکرهای سایبری یک قدم جلوتر هستند.»

وی خاطرنشان کرد که برای سازمان‌هایی که هیچ سیستم امنیت سایبری ندارند، آسیب احتمالی که می‌تواند از یک حمله ایجاد شود، غیرقابل برگشت است.

این نظرسنجی همزمان با اعلام همکاری امنیت سایبری جدید بین Magnet+ و شرکت فناوری اطلاعات «Exponential-e» منتشر شد.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/08/21 - 15:19- آسیا

همکاری پارامونت و مرکز ملی امنیت سایبری بحرین

پارامونت و مرکز ملی امنیت سایبری در بحرین در حاشیه کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی امنیت سایبری عرب قرارداد همکاری امضا کردند.

مدیرعامل
1404/08/21 - 15:01- آمریکا

مدیرعامل انویدیا: ایالات متحده باید در هوش مصنوعی پیشرو باشد

مدیرعامل انویدیا اعلام کرد که ایالات متحده باید در هوش مصنوعی پیشرو باشد.

اختلال
1404/08/21 - 14:48- جرم سایبری

اختلال در شبکه بدافزار رادامانتیس

عملیات بدافزار سرقت اطلاعات رادامانتیس مختل شده است و بسیاری از «مشتریان» این بدافزار که به‌صورت سرویس‌محور فروخته می‌شد، گزارش داده‌اند که دیگر به سرورهای خود دسترسی ندارند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.