about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

کسب‌وکارهای آسیا و اقیانوسیه فاقد برنامه‌های واکنش به حوادث سایبری هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ براساس گزارش شرکت امنیت سایبری کرول (Kroll) با عنوان «واکنش به حوادث سایبری در آسیا و اقیانوسیه»، کسب‌وکارها در این منطقه تأثیر حملات سایبری را احساس می‌کنند، اما بسیاری از آنها هنوز برنامه‌های واکنش مناسب را ایجاد نکرده‌اند یا به طور منظم به تخصص سایبری مرتبط دسترسی دارند.

طبق این گزارش، در پاسخ به یک حادثه سایبری، 36 درصد از سازمان‌ها در آسیا و اقیانوسیه کتاب بازی واکنش به حادثه، برنامه یا خط‌مشی‌های موجود نداشتند، 38 درصد سازمان‌ها فاقد یک افسر منصوب حفاظت از داده‌ها یا دسترسی به متخصصان امنیت سایبری روی یک نگهدارنده در آسیا و اقیانوسیه بودند.

2 موردی که بیشترین اشاره را از یک حادثه سایبری داشته‌اند، از دست دادن داده (51 درصد) و وقفه در کسب و کار (49 درصد) بودند. به منظور مقابله با تهدیدات امنیت سایبری، اکثر سازمان‌ها در حال برنامه‌ریزی برای افزایش بودجه (64 درصد) و حرکت به سمت فضای ابری (65 درصد) بودند.

این گزارش نشان می‌دهد که کسب‌وکارها در استرالیا کمترین احتمال را دارند که طرح واکنش به حوادث را اجرا کنند و آن‌هایی که در هنگ کنگ هستند، بیشترین احتمال را دارند.

شرکت‌های مالزی و فیلیپین بیشترین آسیب و شرکت‌های هنگ‌کنگ کمترین آسیب را متحمل شدند.

از دست دادن داده‌ها یک نگرانی در کل بود، اما آن مشاغل در اندونزی نیز بیش از سایرین نگران آسیب شهرت یک حادثه بودند. کسب و کارهای سنگاپور در درجه اول نگران وقفه کسب و کار بودند.

پُل جکسون (Paul Jackson)، مدیرعامل منطقه‌ای ریسک سایبری، کرول در آسیا و اقیانوسیه گفت :

«خوشحالم که می‌بینم کسب‌وکارها بر تداوم و ثبات عملیاتی در طول همه‌گیری تمرکز کرده‌اند، اما ما همچنان به شرکت‌ها توصیه می‌کنیم سرمایه‌گذاری در تخصص سایبری را افزایش دهند تا برای «زمانی» به جای «اگر» حادثه‌ای رخ دهد، آماده شوند. ترکیبی از اقدامات کاهشی ناشی از سرمایه‌گذاری در نظر گرفته شده در امنیت سایبری، همراه با یک مشاور امنیت سایبری مورد اعتماد، به کاهش تأثیر حملات سایبری کمک می‌کند و به کسب و کارها در آسیا اقیانوسیه این امکان را می‌دهد تا سریع‌تر بهبود یابند. بدترین زمان برای برنامه‌ریزی در حمله در همان زمان است.»

گزارش وضعیت واکنش نشان می‌دهد که چگونه بازار آسیا و اقیانوسیه (APAC) تحت تأثیر آسیب‌پذیری‌ها قرار گرفته است، الگوهای حادثه را برای منطقه برجسته و اولویت‌های عملی را برای آینده پیشنهاد می‌کند.

این گزارش به سفارش کرول و به‌وسیله «Opinium» انجام شده است. نظرسنجی 700 تصمیم گیرنده در زمینه فناوری اطلاعات، ریسک، امنیت و متخصصان حقوقی را مورد بررسی قرار داد که به طور مساوی در بازارهای زیر آسیا اقیانوسیه تقسیم شدند : هنگ‌کنگ، سنگاپور، مالزی، فیلیپین، استرالیا، اندونزی و ژاپن.

با این حال، به گفته کرول، شایان ذکر است که چشم‌انداز نظارتی و حفاظت از داده‌ها در آسیا و اقیانوسیه به طور کلی کمتر از بازارهای توسعه‌یافته مانند ایالات متحده است و بنابراین شاید تعداد حوادث سایبری گزارش‌شده را کم‌تر اعلام کند.

منبع:

تازه ترین ها
دو
1404/07/09 - 16:26- آمریکا

دو برنامه کلیدی امنیت سایبری آمریکا در آستانه توقف

دو برنامه مهم فدرال در حوزه امنیت سایبری آمریکا قرار است از صبح چهارشنبه متوقف شوند، زیرا رهبران کنگره نتوانسته‌اند بر سر تأمین مالی دولت به توافق برسند.

کاهش
1404/07/09 - 16:23- اروپا

کاهش رضایت شغلی در بین کارکنان امنیت سایبری

رضایت شغلی در بین کارکنان امنیت سایبری به علت تهدیدهای فزاینده و فشار مداوم روبه‌کاهش است.

حمله
1404/07/09 - 16:21- جرم سایبری

حمله سایبری به غول آبجوسازی ژاپن

شرکت نوشیدنی ژاپنی آساهی اعلام کرد که یک حمله سایبری اخیر باعث اختلال سیستمی شده که بر توانایی این شرکت در ارسال سفارش‌ها و مدیریت مرکز تماس تأثیر گذاشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.