about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

عدم نیاز اعطای حقوق بشر به روبات‌ها

پژوهشگران معتقدند تا هنگامی که روبات‌ها از اراده‌ی زندگی مشابه با انسان بی‌بهره‌اند، نیازی به بخشیدن حقوق انسانی به آن‌ها وجود ندارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، روبات‌های انسان نمایی که دارای هوش مصنوعی و احساسات هستند به صورت روزافزون پیشرفت می‌کنند. به همین دلیل از چند سال گذشته تاکنون اختلاف‌نظرهای بسیاری میان توسعه‌دهندگان، جوامع دانشگاهی، قانون‌گذاران و اخلاق‌گرایان در رابطه با آن‌ها وجود دارد. بسیاری از دانشمندان نیز معتقدند، تحقیق بدون نظارت در فناوری روباتیک، نسل بشر را با خطر مواجه کرده و نیاز به قانون‌گذاری دارند.

کمیته امور حقوقی پارلمان اروپا، اولین گروهی بود که روبات‌های مستقل را با انتشار پیش‌نویسی به نام «افراد الکترونیک» در می 2016 طبقه‌بندی کرد. در این مطلب در رابطه با مسائلی مانند آسیب‌های احتمالی وارد شده از سوی روبات‌ها، کاربردهای شخصیت الکترونیک در مواقع تصمیم‌گیری هوشمند یا تعامل آن‌ها با شخص ثالث صحبت شده است.

از زمان انتشار پیش‌نویس بالا تاکنون صحبت‌های گوناگونی پیرامون روبات‌ها انجام گرفته است. با وجود این افرادی مانند الیور بندل (Oliver Bendel)، استاد سامانه‌های اطلاعاتی دانشگاه علوم و هنرهای کاربردی توضیح داد با توجه به فقدان‌های فلسفی یا اخلاقی، نیازی نیست به اشخاص الکترونیک، حقوق اخلاقی یا هر وضعیت شخصیتی دیگر اعطا شود.

بندل گفت:

شما تنها اگر می‌توانید احساس کرده یا رنج بکشید، آگاهی داشته یا اراده‌ی زندگی دارید، خواهید توانست از حقوق یاد شده بهره‌مند شوید. اگر روزی فرا رسد که روبات‌ها نیز چنین احساس‌ها یا اراده‌هایی داشته باشند، باید حقوقی برای آن‌ها در نظر گرفته شود؛ اما من هیچ‌یک از موارد یادشده را درحال حاضر مشاهده نمی‌کنم. در بهترین حالت، امکان توسعه سایبورگ‌های معکوس (reverse cyborgs) وجود دارد. به این معنی که سلول‌های عصبی یا مغز را در یک ساختار فنی یا روباتیک پرورش بدهیم. این دستاوردها، گاهی ممکن است چیزهایی را احساس کنند.

جاردی والوردو (Jordi Vallverdú)، محقق علوم رایانه اشاره کرد که هم‌اکنون اعطای حقوق انسانی به روبات‌ها اهمیتی ندارد.

با وجود صحبت‌های یادشده، می‌توان به روباتی با نام سوفیا اشاره کرد. سوفیا اولین روبات در سراسر جهان است که توسط عربستان سعودی به عنوان شهروند رسمی این کشور شناخته شد.

تازه ترین ها
آموزش
1404/09/27 - 18:00- هوش مصنوعي

آموزش هوش مصنوعی در اتاق‌های خبر توسط اوپن‌اِی‌آی

اوپن‌اِی‌آی، آموزش هوش مصنوعی را برای اتاق‌های خبر در سراسر جهان‌گسترش می‌دهد.

حمله
1404/09/27 - 13:01- هوش مصنوعي

حمله آمازون به قلمرو ChatGPT؛ دستیار هوشمند الکسا به وب آمد

آمازون با راه‌اندازی نسخه تحت وب دستیار صوتی الکسا، رسماً وارد رقابت مستقیم با چت‌بات‌های محبوبی مثل ChatGPT و Gemini شد تا سهم خود را از بازار هوش مصنوعی پس بگیرد.

سقوط شدید درآمد یوتیوبرهای ایرانی

سقوط شدید درآمد یوتیوبرهای ایرانی در نتیجهٔ به‌روز‌رسانی جدید یوتیوب خبر ساز شد.