about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

دفاتر مایکروسافت در ایالات متحده تا ماه ژانویه 2021 بازگشایی نخواهند شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مایکروسافت قصد ندارد حداقل تا ژانویه 2021 دفاتر ایالات متحده را به‌طور کامل بازگشایی کند. به گفته منابع آگاه، این شرکت نوزدهم ژانویه سال آینده را به عنوان زودترین تاریخ احتمالی بازگشایی دفاتر آمریکا برای کارمندان عنوان کرده است. این غول نرم‌افزاری اکنون در حال برنامه‌ریزی محل کار ترکیبی برای بازگشایی مرحله‌ای دفاتر خود است و یک مجموعه 6 مرحله‌ای برای بازگشت کارمندان به حالت عادی تولید کرده است.

مرحله ششم، بازگشایی کامل دفاتر برای بازگشت کارمندان خواهد بود. دفاتر مایکروسافت فقط در صورت برداشته شدن محدودیت‌های بیشتر اعمال شده به دلیل شیوع کرونا و تأیید امنیت با توجه به داده‌های بهداشتی به عملکردهای عادی باز می‌گردند.

6 مرحله مجموعه کاری مایکروسافت :

  • مرحله 1: بسته
  • مرحله 2 : دورکاری اجباری
  • مرحله 3 : تشویق شدید دورکاری
  • مرحله 4 : بازگشایی نرم
  • مرحله 5 : بازگشایی همراه با محدودیت‌ها
  • مرحله 6 : بازگشایی

کِرت دِلبین (Kurt DelBene)، رئیس راهبرد سازمانی مایکروسافت در گفتگو با وبگاه تخصصی «The Verge» اعلام کرد :

«در ایالات متحده نزدیک‌ترین تاریخ احتمالی برای بازگشایی کامل، 19 ژانویه سال بعد خواهد بود. هدف ما برای مرحله ششم، درصورت تجدید حیات در زمان ویروس، بازگشت به عملیات عادی همراه با آماده‌سازی برای بازگشت به مراحل اولیه است.»

در ابتدا مایکروسافت به کارمندان خود اجازه داد که در ماه مارس امسال قبل از مجبور شدن به دورکاری به دلیل افزایش همه‌گیری در سیاتل به دورکاری ادامه دهند. شرکت در حال حاضر در مرحله دوم قرار دارد.

علاوه بر مایکروسافت، گوگل نیز قصد دارد دورکاری کارمندانش را تا ماه ژوئیه سال آتی ادامه دهد و کارمندان اَپل تا اوایل سال آینده به دفاتر برنخواهند گشت. به کارمندان فیس‌بوک نیز اجازه داده می‌شود تا پایان سال جاری و کارمندان آمازون تا ژانویه سال آینده دورکار باشند.

منبع:

تازه ترین ها
ائتلاف
1404/11/23 - 19:03- هوش مصنوعي

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی شد

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی به دلیل نگرانی از ایمنی کودکان شد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

اهدا
1404/11/23 - 17:07- هوش مصنوعي

اهدا ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی توسط آنتروپیک

شرکت آنتروپیک ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی حامی مقررات هوش مصنوعی اهدا خواهد کرد.