about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

سناتورهای جمهوریخواه می خواهند فروشگاه های اپ آمریکایی از جمله اپل و گوگل را از میزبانی اپ هایی که اجازه پرداخت با ارز دیجیتال چین را می دهند، منع کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، این درحالی است که بیم آن می رود سیستم های پرداخت به دولت چین اجازه دهد از مردم آمریکا جاسوسی کنند.

این لایحه روز گذشته توسط تام کاتن، مارک روبیو و مایک بران، سناتورهای آمریکایی رونمایی شد و طبق آن شرکت های مالک یا کنترل کننده فروشگاه های اپ نباید حاوی هیچ اپلیکیشنی در منطقه آمریکا باشند که از تراکنشهای یوان الکترونیک پشتیبانی می کند.

به گفته دفتر کاتن یوان دیجیتال چشم اندازی واقعی به تمام تراکنش های شبکه فراهم می کند و نگرانی های امنیتی و حریم خصوصی برای شهروندان آمریکایی فراهم می کند که به آن می پیوندند.

یک مرکز مشاوره در واشنگتن دی سی در ژانویه ۲۰۲۱ طی گزارشی اعلام کرد ارز دیجیتال چین و سیستم های پرداخت الکترونیک احتمالا راهی برای نظارت حزب کمونیست چین در اقتصاد و خالت دولت در زندگی شهروندان فراهم می کند.

در این گزارش اشاره شده بود تراکنش ها حاوی داده هایی دقیق درباره کاربران و فعالیت های مالی آنها است.

اپل، گوگل، آنت گروپ و تنسنت هیچ کدام در این باره اظهارنظری نکرده است. این در حالی است که وی چت یک اپلیکیشن پرداخت و پیامرسان متعلق به تنسنت بیش از ۱.۲ میلیارد کاربر دارد. این اپ اعلام کرده بود از اوایل سال جاری پشتیبانی از ارز دیجیتال چین را آغاز می کند.

منبع:

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.