about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

بسیاری از مردم آفریقا و به خصوص مردم نیجریه، هنوز در فضای آنلاین احساس امنیت می کنند و معتقدند که جرایم سایبری بر آنها تأثیر شخصی نخواهد گذاشت.

به گزارش واحد امنیت خبرگزاری سایبربان، گزارش خبرگزاری نوبیفور (KnowBe4) فاش کرده است که آفریقایی‌ها و به خصوص نیجریه ای ها نگران فعالیت‌های مجرمان سایبری نیستند، زیرا فکر می‌کنند که این فعالیت‌ها تأثیری بر آنها نخواهد داشت.
این گزارش که روز دوشنبه توسط روزنامه مردمی (Peoples Gazette) به دست آمده است، توضیح می‌دهد که در حالی که دنیای دیجیتال مملو از ابزارها و خدماتی است که برای ساده‌تر کردن زندگی مردم طراحی شده‌، محیط‌های کاری روان‌تر و تعاملات غنی‌تر شده و راه‌حل‌هایی برای مشکلات ارائه شده اند، اما پنجره‌های سایبری را برای ورود تهدیدات و حملاتی که هم سازمان‌ها و هم مردم را به خطر می‌اندازند باز کرده است.
آنا کولارد، معاون ارشد استراتژی محتوا و نماینده نوبیفور در آفریقا، در مورد نتایج این نظرسنجی، تاکید می کند که یکی از مهم‌ترین مسائلی که سازمان‌ها باید به آن بپردازند، آگاهی و درک از جرایم سایبری در بین کارکنانشان است.
خانم کولارد می گوید:

ما یک نظرسنجی برای ارزیابی آگاهی از امنیت سایبری در آفریقا انجام دادیم و متوجه شدیم که برخی از مسائل کلیدی که سازمان ها در حال حاضر با آن مواجه هستند، مربوط به بخش آگاهی و درک می شود. بسیاری از مردم هنوز در فضای آنلاین احساس امنیت می کنند و معتقدند که جرایم سایبری بر آنها تأثیر شخصی نخواهد گذاشت. آنها انتظار دارند که افراد دیگری کارشان مراقبت از امنیت سایبری آنها باشد و همچنین آنها نمی‌دانند چگونه تهدیدها را کاهش دهند.

800 کارمند از صنایع مختلف در موریس، بوتسوانا، مصر و غنا در نظرسنجی امنیت سایبری نوبیفور در آفریقا شرکت کرده اند تا سطح آگاهی آنها از امنیت سایبری مورد سنجش قرار بگیرد. این نظرسنجی در درجه اول سطوح اتصال، پلتفرم‌ها و دستگاه‌های دیجیتالی که استفاده می‌کنند، برداشت‌هایشان از امنیت سایبری، روش‌های عملکرد و آگاهی آنها از تهدیدات را بررسی می‌کند.
طبق یافته‌های این گزارش، خانم کولارد ادعا می‌کند که بسیاری از مردم حتی نمی‌دانند که هنگام استفاده از وای‌فای عمومی می‌توان آنها را هک کرد یا اینکه رمزهای عبور و سایر داده‌های حساس را می‌توان در زمانی که آنلاین هستند به سرقت برد.
 

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.