about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

عجله برای رونمایی از note 4

بنا بر گزارشات منتشر شده از مطبوعات ، کمپانی سامسونگ از رونمایی چهارمین فبلت منحصر به فرد خود خبر داد. اخیرا سامسونگ با توانایی خود توانسته است با رونمایی از ساعت هوشمند Gear 2 و Galaxy S5 خود را در میان رقبا ثابت کند.

اما نکته ای که همگان به آن باور دارند خانواده فبلت سامسونگ موسوم به Note می باشد . تلفن هایی با ابعاد بزرگتر نسبت به سایر محصولات و طراحی مناسب برای استفاده های دانشجویی و اداری .

آخرین نسخه نوت دارای نمایشگر 5.7 اینچی با وضوح 1440*2560 پیکسل می باشد که از نوع AMOLED  ساخته شده است.

با توجه به هشدار ها و خبر های حاشیه ای از این محصول در 3 سپتامبر منتظر فبلت کهکشانی سامسونگ هستیم.

 

تازه ترین ها
موج
1404/11/28 - 10:51- جرم سایبری

موج جدید فیشینگ با سوءاستفاده از دعوت‌نامه‌های زوم و تیمز

کارزارهای فیشینگ جدید با جعل دعوت‌نامه‌های جلسات آنلاین در زوم، مایکروسافت تیمز و گوگل میت، کاربران سازمانی را به نصب «به‌روزرسانی‌های جعلی» وادار کرده و دسترسی کامل از راه دور را در اختیار مهاجمان قرار می‌دهد.

هشدار
1404/11/28 - 10:37- هوش مصنوعي

هشدار درباره ترند کاریکاتور هوش مصنوعی

کارشناسان امنیت سایبری هشدار می‌دهند ترند ساخت کاریکاتور با استفاده از چت‌جی‌پی‌تی ممکن است ناخواسته داده‌های ارزشمندی در اختیار مجرمان اینترنتی قرار دهد و زمینه سوءاستفاده‌های هدفمند را فراهم کند.

محدودیت‌های
1404/11/28 - 10:27- جنگ سایبری

محدودیت‌های استارلینک، چالش تازه برای روسیه در جنگ اوکراین

با اعمال نظام احراز هویت جدید برای پایانه‌های اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در اوکراین، دسترسی نیروهای روسیه به این شبکه مختل شده و مسکو به دنبال راه‌های غیرقانونی برای بازیابی ارتباطات خود است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.