about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

در حالی که بسیاری از طرفداران سیستم عامل ویندوز برای ورود جدیدترین دستاورد مایکروسافت ثانیه شماری می کنند ، دولت چین با نگاهی منفی گرایانه این شرکت را متهم به جاسوسی کرده است. در اخبار و مطالبی که در گذشته بیان کردیم دولت چین در حال تحقیقاتی است که نتیجه آن می تواند اتهامی بزرگ برای مایکروسافت در پی داشته باشد . دولت چین استفاده از محصولات آمریکایی را دلیل آسیب پذیر بودن نظام اقتصادی و سیاسی خود می داند و از تمامی مراکزدولتی ، بانک ها و ... خواسته است تا با استفاده از محصولات جایگزینی که چین تولید کرده است نیازهای خود را بر طرف کنند.

چین شرکت هایی چون Microsoft ، Cisco ، Intel و Oracle و چند شرکت دیگر را سربازانی برای سازمان های جاسوسی از قبیل NSA  دانسته است . در حال حاظر در تمامی کشور چین استفاده از سیستم عامل ویندوز ممنوع است و اغلب از سیستم عامل لینوکس برای رفع امورات خود استفاده می کنند.

حال طبق مطالب مطرح شده و بی اعتمادی چین نسبت به این شرکت ، مایکروسافت ویندوز 9 را برای تست و بررسی به کشور چین ارسال کرد تا با این کار خود اعلام نماید آمادگی در برابر هرگونه از ایرادات امنیتی از طرف دولت چین را دارد .

 منابع آگاه اعلام کرده اند نسخه ویندوز 9 برای استفاده عموم در اواخر ماه سپتامبر و یا اوایل ماه اکتبر عرضه خواهد شد ، البته بدیهی است که نسخه رایگان و کرک شده این سیستم عامل در طی زمانی کوتاه در تمامی نقاط جهان قابل دانلود خواهد بود.

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.