about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

طرح دوبی برای ساخت یک مرکز خرید عظیم

برنامه ریزی ها برای ساخت یک فروشگاه بزرگ در دوبی نشان می دهد که این مرکز خرید که یک مگا مال بسیار وسیع است، بزرگترین مرکز خرید خرده فروشی در جهان خواهد بود که به اندازه بیش از ۱۰۰ زمین فوتبال وسعت خواهد داشت. 

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛‌ مرکز خرید جدید دوبی که “Dubai Square” نامیده می شود یک پروژه بیش از ۲ میلیارد دلاری در دوبی است که فراتر از ۸ میلیون فوت مربع فضای خرده فروشی خواهد داشت و دو برابر بزرگ تر از دوبی مال خواهد بود.

همچنین قرار است بزرگ ترین محله چینی های خاورمیانه نیز در این مرکز خرید احداث شود. طبقه اول این مکان که یک مقصد گردشگری و خرید است شاهد اجرای برنامه های سرگرم کننده از جانب مشهورترین سلبریتی های جهان، کنسرت ها و برنامه های نمایشی در یک فضای رسانه آینده نگرانه با سیستم پروجکشن سه بعدی و صدا و تصویر سینمایی خواهد بود. همچنین خانواده ها می توانند از سینما، پارک آبی، باشگاه های ورزشی و سوپرمارکت های این مجتمع بزرگ استفاده کنند.

در این میان اما تکنولوژی های پیشرفته بیش از هر جنبه دیگری در این مرکز خرید بزرگ خودنمایی خواهند کرد. سخنگوی کمپانی Emaar Properties که به صورت مشترک با دوبی هولدینگ در حال توسعه پروژه عظیم Dubai Creek Harbour است در این باره چنین می گوید:” دوبی اسکور محدودیت های خرده فروشی و تفریح را با استفاده از تکنولوژی های نسل جدید در خواهد نوردید. این مجتمع برای مصرف کنندگان عصر مدرن ساخته می شود که به تکنولوژی های دیجیتال علاقه داشته، همواره متصل به اینترنت بوده و شیفته تکنولوژی هستند”.

تازه ترین ها
احضار
1404/12/04 - 16:14- آمریکا

احضار مدیرعامل شرکت آنتروپیک به پنتاگون

وزیر دفاع آمریکا، مدیرعامل شرکت آنتروپیک را برای مذاکرات در مورداستفاده نظامی از هوش مصنوعی کلود احضار خواهد کرد.

ساختار
1404/12/04 - 16:06- اروپا

ساختار جدید مدیریت بحران امنیت ملی در ایتالیا

دولت ایتالیا با دستور نخست‌وزیر جورجیا ملونی، ساختار جدیدی برای مدیریت بحران‌های امنیت ملی ایجاد می‌کند؛ اقدامی که با تدوین نخستین راهبرد جامع امنیت ملی این کشور همراه خواهد بود.

هشدار
1404/12/04 - 15:59- جنگ سایبری

هشدار هلند درباره تشدید جنگ ترکیبی روسیه

سازمان‌های اطلاعاتی هلند اعلام کردند روسیه با افزایش حملات سایبری، خرابکاری و عملیات نفوذ پنهانی در اروپا، خود را برای یک تقابل طولانی‌مدت با غرب آماده می‌کند؛ روندی که اگرچه هنوز به سطح جنگ مستقیم نرسیده، اما دیگر غیرقابل تصور نیست.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.