about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

انتشار شده در تاریخ

طرح امنیت سایبری گوگل در معرض خطر

طرح امنیت سایبری گوگل که قرار بود از طریق جذب کارکنان یک شرکت نوپا اجرایی شود، به علت عدم تمایل آنها به جذب در این شرکت در معرض خطر قرار گرفته است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ به نقل از انگجت، کارکنان شرکت نوپای کرونیکل که فعالیت های متنوعی را در حوزه امنیت سایبری انجام می دهد علاقه ای به جذب شدن در گوگل ندارند و همین مساله پیشبرد برنامه های جدید امنیتی گوگل را به طور جدی با خطر مواجه کرده است.

در حال حاضر کرونیکل به یکی از زیرمجموعه های گوگل مبدل شده و دیگر قرار نیست به عنوان یک شرکت مستقل با سیاست ها و قراردادهای کاری خاص خود عمل کند، همین مساله اعتراض کارکنان کرونیکل را به دنبال داشته است.

کرونیکل که توسط استفان جیلت تاسیس شده در ژوئن امسال استقلال کاری خود را از دست داد و برای تامین امنیت طرح های کلود گوگل به آن پیوست، برخی کارکنان کرونیکل معتقدند که با پیوستن به گوگل به چشم انداز اصلی این شرکت بی اعتنایی شده و برخی نیز می گویند این تحول باعث کاهش دستمزدهای آنها می شود و لذا از این مساله راضی نیستند.

تعدادی از کارکنان این شرکت قصد دارند به علت عدم شفافیت و نامشخص بودن آینده کرونیکل آن را ترک کنند و از همین رو به نظر می رسد گوگل نمی تواند با اتکای کرونیکل برنامه های خود را در حوزه امنیت سایبری به پیش ببرد، گوگل و کرونیکل در این زمینه موضع گیری رسمی نداشته اند.

تازه ترین ها
افشای
1404/11/30 - 19:32- جرم سایبری

افشای اطلاعات شخصی درپی حمله سایبری به فروشگاه سکه آنلاین اوکراین

حمله سایبری به فروشگاه آنلاین سکه‌شناسی در اوکراین، اطلاعات شخصی را افشا کرد، اما کارشناسان ادعا کردند که اطلاعات مالی ایمن مانده‌اند.

هک
1404/11/30 - 19:16- جرم سایبری

هک پایگاه داده حساب‌های بانکی ملی فرانسه

مقامات فرانسوی اعلام کردند که مهاجمان به پایگاه داده حساب‌های بانکی ملی فرانسه نفوذ کرده‌اند.

همکاری
1404/11/30 - 15:56- هوش مصنوعي

همکاری آنتروپیک با هند در زمینه هوش مصنوعی

آنتروپیک به دنبال همکاری عمیق‌تر در زمینه هوش مصنوعی با هند است.