about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

ضعف وزارت امنیت داخلی آمریکا در امنیت سایبر

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ وزارت امنیت داخلی آمریکا (DHS) وظیفه‌ی مهمی در امنیت شبکه‌های دولت در برابر حملات سایبری دارد. در سال‌های اخیر، قانون‌گذاران این کشور سعی داشتند تا با تصویب مقررات مختلف، نقش این وزارتخانه را در سایبری آمریکا پررنگ‌تر کنند.
طبق برخی گزارش‌ها، این وزارتخانه در ایجاد هماهنگی بین کارمندان و آموزش آن‌ها در حوزه‌ی امنیت سایبر، به‌درستی عمل نکرده است. بازرس کل این وزارتخانه، جان راث (John Roth)، گفت: «ما دچار کمبود سیاست‌های مؤثر، راهنمایی‌ها و آموزش در زمینه‌ی امنیت سایبر هستیم.» وی افزود: «وزارت امنیت داخلی یک نقش حیاتی در انسجام پاسخگویی به حوادث سایبری دارد. این حوادث به دلیل افزایش اعتماد ما به سامانه‌های فناوری اطلاعات است.» همچنین وی یکی از دلایل ضعف در آموزش امنیت سایبر کارمندان این وزارتخانه را محدودیت‌های بودجه بیان کرد. به‌علاوه راث ادامه داد که تحلیل گران سایبری در سرویس مخفی آمریکا (Secret Service) و سازمان مهاجرت و گمرک (ICE) باید از آموزش رایگان بهره‌مند شوند.
بنابراین ضعف در آموزش امنیت سایبر برای کارمندان این وزارتخانه یکی از دلایل به خطر افتادن شبکه‌های آن است. مقامات DHS به دنبال کسب اطلاعات از همه‌ی نهادهای نظارتی برای افزایش امنیت و رفع آسیب‌پذیری‌های موجود در این وزارتخانه هستند.

 

تازه ترین ها
همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.

تلاش تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز

تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز هوش مصنوعی تلاش می‌کند.