about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

ضعف آفریقای‌جنوبی در برابر حملات سایبری

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ در ادامه برگزاری اجلاس امنیت فناوری ITWeb 2016 که در پایتخت آفریقای‌جنوبی و به میزبانی شرکت زیرساخت فناوری و ماهواره‌ای وداکام (Vodacom) برگزار می شود، سخنرانانی از شرکت‌ها و نهادهای مختلف به بررسی آسیب‌پذیرهای امنیت سایبری این کشور و ارائه راهکار پرداختند.

ورنون فرایر (Vernon Fryer)، مدیر ارشد امنیت فناوری شرکت وداکام، در سخنرانی خود با اشاره به ضعف جدی آفریقای‌جنوبی در زمینه امنیت سایبری، تنها پرداختن به زیرساخت‌های فنی را کافی ندانست و عنوان کرد که زیرساخت‌های فنی دارای مشکلات زیادی هستند. از جمله مشکلات دیگری که فرایر به آن اشاره کرد زمان‌بر بودن حل مسایل امنیتی در این کشور است.

برای حل این مشکل، شرکت وداکام بزرگترین مرکز هوش سایبری را در قاره آفریقای راه اندازی کرده است. فرایر ادعا کرده است که این مرکز ارتباط اطلاعاتی دارای یک پایگاه داده مشترک بوده که به اطلاعات حوادث جهانی سایبری دسترسی دارد و همچنین از اطلاعات گذشته حملات سایبری نیز بهره‌مند می‌شود. وی افزود: این سامانه امکان آگاهی از آنچه را که در حال وقوع است می دهد و ما می‌توانیم خط سیر تغییرات سایبری را دنبال کنیم و با شناسایی رفتار حملات سایبری به قدرت یادگیری و پیش‌بینی دست پیدا کنیم.

فرایر به برخی حملات شناسایی شده توسط این مرکز هوش سایبری اشاره کرد. به عنوان مثال حمله موسوم به گای فوکس (Guy Fawkes) که توسط گروه ناشناس GhostSec انجام شد و هدف حمله آن‌ها موسسات مالی در کشورهایی مانند الجزایر، آنگولا، بوتسوانا، چاد، مصر، اتیوپی، غنا، گینه و ساحل عاج بود. حمله دیگری که فرایر مدعی به شناسایی آن است، عملیات سایبری روسیه علیه ترکیه بود که در قالب حملات سایبری گسترده به وب‌سایت های ترکیه انجام شد. این حمله در پاسخ به ساقط کردن یک جنگنده سوخوی روسیه توسط ترکیه در مرزهای این کشور با سوریه صورت گرفت.

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.