about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

مقامات بانکی روسیه بر ضرورت همکاری با اپراتورهای مخابراتی این کشور تأکید کردند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ معاون اول رئیس دپارتمان امنیت اطلاعات بانک مرکزی روسیه اعلام کرد حملات سایبری به 15 بانک فدراسیون روسیه در ماه اوت و اوایل سپتامبر ضرورت همکاری و تعامل صنعت مالی با اپراتورهای مخابراتی را ثابت کرد.

آرتیم سیچف، معاون دپارتمان امنیت اطلاعات دراین‌باره اعلام کرد:

رویدادهایی که در ماه اوت و اوایل سپتامبر در فدراسیون روسیه اتفاق افتاد و با حملات گسترده دیداس همراه بود نشان داد که برای ما به‌عنوان صنعت مالی، اتحاد در میان خودمان کم است، ما نیازمند اتحاد و همکاری با اپراتورهای مخابراتی نیز هستیم، زیرا آن‌ها در واقع مبنای تعامل بین مشتریان و سازمان‌های مالی هستند. 

به گفته وی، همه بانک‌ها و همه مؤسسات مالی موردحمله قرار نگرفتند، اما بسته به اینکه چه زمانی تهاجمات صورت گرفته، شمار نسبتا زیادی از بانک‌ها یعنی حدودا  10 تا 15 بانک موردحمله واقع‌شده‌اند. به‌طورمعمول، این‌ها سازمان‌هایی هستند که به تجارت الکترونیک خدمات ارائه می‌دهند. 

سیچف تأکید کرد وابستگی به ارائه‌دهندگان خدمات انحصاری یک ریسک است، چراکه سازمان‌های مالی بیش‌ازپیش به شرکت‌هایی وابسته می‌شوند که خدمات پشتیبانی فناوری اطلاعات ارائه می‌دهند. 

این مقام دولتی اظهار داشت:

ما به‌خوبی می‌دانیم که موضوع امنیت سایبری درواقع یک مسئله فرامرزی است. ما یک تجربه نسبتاً مهمی از تعامل با بانک‌های مرکزی کشورهای مختلف، اتحادیه اقتصادی اروپا و کشورهای بریکس داریم. در قالب چنین تعاملی پیرامون جدی‌ترین مشکلات امنیت سایبری تبادل اطلاعات می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
مدیر
1404/08/17 - 09:26- تروریسم سایبری

مدیر ارتباطات ایتالیا هدف جاسوس‌افزار اسرائیلی پاراگون

مدیر اجرایی ارتباطات ایتالیا فاش کرد که به عنوان پنجمین ایتالیایی هدف جاسوس‌افزار اسرائیلی پاراگون قرار گرفته است.

ادعای
1404/08/17 - 09:09- جنگ سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به صنعت غلات اوکراین

کارشناسان شرکت امنیت سایبری اسلواکی «ESET» ادعا کردند که هکرهای روسی در حال استفاده از وایپرها علیه صنعت غلات اوکراین هستند.

مشکل
1404/08/16 - 10:37- بررسی تخصصی

مشکل عجیب BitLocker کاربران ویندوز 11 را گرفتار کرد

ظاهراً ماجرای تقریباً همیشگی مشکلات آپدیت‌های جدید مایکروسافت تمامی ندارد و این‌بار کاربران نسخه‌های 25H2 و 24H2 ویندوز و حتی برخی کاربران ویندوز 10 را به دردسر انداخته است.