about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

بازار امنیت سایبری خاور دور روسیه مستعد سرمایه‌گذاری در حوزه امنیت سایبری است. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مدیرعامل آژانس ارتباطی بی‌اندسی (B&C Agency) ایوان سامویلنکو در گفتگو با تاس اعلام کرد بازار امنیت سایبری در خاور دور روسیه مستعد سرمایه گزاری‌ است، چراکه در این منطقه صنعت فناوری اطلاعات به‌شدت درحال‌توسعه است.  

به گفته این کارشناس، در خاور دور هرچه فناوری‌ها بیشتر توسعه می‌یابند، نیاز به حفاظت از داده‌های نه‌تنها کسب‌وکارهای بزرگ، بلکه کاربران نیز بیشتر حس می‌شود. نشت داده‌ها، باج‌گیری و استفاده از اطلاعات شخصی برای کلاه‌برداری لطمه بزرگی به اعتبار شرکت‌ها وارد می‌کند که گاهی اوقات غیرقابل‌جبران هستند، بر همین اساس متخصصان امنیت سایبری و فناوری‌هایی که حفاظت دیجیتال را ضمانت می‌کنند، بیشتر موردتقاضای سرمایه‌گذاری‌ها قرار می‌گیرند.  

سامویلنکو اعلام کرد در خاور دور، برگزاری دوره‌های تخصصی برای آماده‌سازی استخدام‌کنندگان در صنعت فناوری اطلاعات ضروری است. این گام دیگری در جهت رواج این حوزه در میان شهروندان خاور دور و به‌ویژه جوانانی است که در مرحله ابتدایی انتخاب مسیر زندگی و مسیر شغلی قرار دارند. دوره‌ها در شهرها یک تمرین ضروری است برای تقویت اقتصاد روسیه، به کمک جذب‌کنندگان آموزش‌دیده، بسیاری از شرکت‌های فناوری اطلاعات توانستند در شرایط کمبود پرسنل، پرسنل آموزش‌دیده را به‌موقع جستجو و جذب کنند. 

پیش‌ازاین، الِکسِی چِکونکوف، رئیس وزارت توسعه خاور دور روسیه گزارش داده بود که برنامه ساخت مراکز علمی و فناوری نوآورانه و تکنوپارک‌ها در سال 2022 در چندین منطقه خاور دور اجرا خواهد شد. 

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.