about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انگلستان در پرونده‌های کلاه‌برداری و جرائم سایبری سال گذشته 2.5 میلیارد پوند ضرر مالی کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان به نقل از فین تک؛ یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که شرکت‌ها و ساکنان انگلستان در طول یک سال گذشته میلادی 2.5 میلیارد پوند خسارت مالی ناشی از کلاه‌برداری‌ها و جرائم سایبری داشته‌اند.

تجزیه‌وتحلیل شرکت پی بک ال تی دی (Payback Ltd) از داده‌های به‌دست‌آمده از اداره ملی اطلاعات کلاه‌برداری انگلستان (NFIB) نشان داد این کشور تقریباً 500 هزار مورد کلاه‌برداری و جرائم سایبری را گزارش کرده که منجر به زیان مالی شده است.

با برسی داده‌های نوامبر 2020 تا نوامبر 2021 مشخص شد به‌طور متوسط ماهانه 40586 مورد کلاه‌برداری و جرائم سایبری در انگلستان انجام شده است که میانگین ضرر مالی آن‌ها 5700 پوند در هر مورد است. اوج فعالیت‌های سایبری در ماه‌های ابتدایی سال ظاهر شد. در ماه فوریه، انگلستان 47800 مورد معادل 267.6 میلیون پوند زیان مالی را گزارش کرد، درحالی‌که در ماه مارس بیش از 48500 مورد معادل 219.3 میلیون پوند ضرر مالی گزارش شده است.

از بین پنج جرم اصلی پرونده‌های گزارش شده در سال 2021، کلاه‌برداری‌های سایبری با استفاده از خرید و حراج آنلاین درمجموع 100168 مورد گزارش شد که ضرر مالی 77.1 میلیون پونی را در پی داشت. موارد کلی کلاه‌برداری از مصرف‌کننده شامل سایر فعالیت‌های مجرمانه مانند کلاه‌برداری‌های دوست‌یابی و تاجران جعلی می‌شود و 437.2 میلیون پوند از ضرر مالی این کشور در سال جاری را شامل می‌شود.

به‌طورکلی، پرونده‌های کلاه‌برداری و جرائم سایبری مربوط به افراد ساکن در انگلستان 87 درصد از کل حجم گزارش‌های این کشور را تشکیل می‌دهد. این به معنای 1.8 میلیارد پوند ضرر مالی ناشی از 421473 مورد جرمی است که گزارش شده است. افراد 20 تا 29 ساله بیشترین موارد فعالیت‌های مجرمانه را گزارش کردند، با 82.2 هزار گزارش در طول سال و پس‌ازآن افراد 30 تا 39 ساله بودند که 80.9 هزار مورد را گزارش کردند.

در سال 2021 بالغ‌بر 62976 مورد کلاه‌برداری توسط کسب‌وکارهای انگلیسی گزارش شده که درمجموع زیان مالی 736.3 میلیون پوندی را در پی داشته است.

سخنگوی شرکت پی بک ال تی دی در خصوص این یافته‌ها گفت:

دیدن چنین ارقام بالایی در رابطه با فعالیت‌های متقلبانه و مجرمانه در طول یک سال دشوار است. ضروری است که عموم مردم انگلستان در انجام هر نوع تراکنش مالی احتیاط کنند و اطمینان حاصل کنند که هرگونه معامله‌ای از مسیرهای رسمی، مطمئن و قانونی انجام می‌شود.

این مطالعه توسط شرکت پی بک ال تی دی انجام شد، یک شرکت بازیابی مالی جهانی که به بیش از 6500 مشتری کمک کرد تا پول دزدیده‌شده توسط کلاه‌برداران را به دست آورند و تنها سرویس بازیابی بدهی در انگلستان است که با موفقیت اموال را از کلاه‌برداران ارزهای دیجیتال بازیابی می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
هکرها
1404/11/10 - 09:44- آسیب پذیری

هکرها همچنان مشغول استفاده از آسیب‌پذیری WinRAR هستند

با وجود انتشار وصله‌ی امنیتی، نقص خطرناک در WinRAR هنوز هم به ابزار محبوب هکرها تبدیل شده است و کاربران بی‌خبر را هدف می‌گیرد.

هوش
1404/11/10 - 09:31- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی از لحاظ ریاضیاتی ناتوان است!

یک مطالعه علمی که چند ماهی از انتشار آن می‌گذرد اما تاکنون نادیده گرفته شده بود، مدعی است که به صورت ریاضیاتی ثابت کرده مدل‌های زبانی بزرگ (LLMs) «قادر به انجام وظایف محاسباتی و ایجنتی فراتر از یک سطح پیچیدگی خاص نیستند»؛ و نکته حیاتی اینجاست که این سطح ا

هوش
1404/11/10 - 09:28- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی بله با استفاده از مدل‌های به‌روز آموزش می‌بیند

پیام‌رسان بله با افزودن قابلیت هوش مصنوعی به خدمات خود، امکان پاسخ‌گویی هوشمند به پرسش‌های کاربران را فراهم کرده است؛ سرویسی که تنها در یک ماه گذشته ۶ میلیون کاربر داشته و روزانه به بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار سؤال پاسخ می‌دهد.