about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

تجزیه و تحلیل داده های به سرقت رفته توسط اطلاعات دفاعی اوکراین، خرابی های سیستمیک و نگرانی های امنیتی را افزایش داده و فاش کرده است که صنعت هوانوردی غیرنظامی روسیه در آستانه فروپاشی می باشد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، اطلاعات دفاعی وزارت دفاع اوکراین با موفقیت یک عملیات سایبری پیچیده را اجرا کرد و به اسناد محرمانه آژانس حمل و نقل هوایی فدرال روسیه که مسئول امنیت هوانوردی است و همه حوادث اضطراری مربوط به هواپیماهای روسی را به دقت ثبت می کند، دسترسی پیدا کرد.

تجزیه و تحلیل داده های به سرقت رفته، که بیش از یک سال و نیم را در بر می گیرد، نشان داد که صنعت هواپیمایی کشور روسیه در آستانه سقوط است.

در سپتامبر 2022، سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی (ایکائو)، روسیه را به همراه لیبریا و بوتان، دارای وضعیت قرمز اعلام کرد که نشان‌دهنده خطر بسیار بالا در ایمنی پرواز است.

تجزیه و تحلیل ماهیت حوادث هوانوردی از اسناد به دست آمده نشان داد که تعدادی از خرابی ها، به ویژه مواردی که مربوط به موتورها، ارابه فرود و مکانیزم های بال هستند، دارای ویژگی سیستمیک هستند.

این روند نشان می دهد که حوزه هوانوردی غیرنظامی در روسیه در یک منطقه تلاطم جدی با خطر بالا قرار دارد.

بر اساس این گزارش، مسکو در تلاشی ناامیدانه برای پنهان کردن مشکلات فزاینده صنعت هوانوردی غیرنظامی خود، جمعیت خود را در معرض خطر مرگ قرار می دهد.

منبع:

تازه ترین ها
قانون
1404/11/22 - 15:55- هوش مصنوعي

قانون حذف محتوای دیپ‌فیک هوش مصنوعی در هند

هند قانون حذف سه‌ساعته برای محتوای دیپ‌فیک تولید شده توسط هوش مصنوعی را اجرا می‌کند.

اعمال
1404/11/22 - 14:45- تلگرام

اعمال محدودیت در تلگرام توسط روسیه

نهاد ناظر بر ارتباطات دولتی روسیه اعلام کرد که تلگرام به دلیل عدم اصلاح تخلفات قبلی، با محدودیت‌های بیشتری از سوی مقامات مواجه خواهد شد.

ساخت
1404/11/22 - 13:55- سایرفناوری ها

ساخت مراکز داده در کره جنوبی از ماه مارس

شرکت‌های اوپن‌اِی‌آی، سامسونگ و اس کی تلکام قرار است ساخت مراکز داده در کره جنوبی را از ماه مارس آغاز کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.