about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ محمدرضا فرج‌پور در چهارمین همایش ارتباطات و فناوری اطلاعات در صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، اظهار داشت: صنعت نفت هدف بسیار جذابی برای بدخواهان کشور به‌خصوص در حوزه سایبری است.

 

وی ادامه داد: زیرساخت‌های کشور به 3 دسته تقسیم می‌شوند، دسته اول زیرساخت‌های حیاتی کشور هستند که آسیب به آنها امنیت ملی را با چالش عمده مواجه می‌کند، دسته دوم زیرساخت‌های حساس هستند که آسیب ‌به آنها مشکل امنیتی، ولی نه در سطح عمده ایجاد می‌کند و دسته سوم زیرساخت‌های مهم هستند و باید همه زیرساخت‌های کشور در این 3 سطح دسته‌بندی شوند.

 

قائم‌مقام سازمان پدافند غیرعامل کشور تأکید کرد: سوابق جنگ ما و درگیری‌های دنیا نشان می‌دهد نفت هدف جذابی برای بدخواهان و دشمنان است، چنان‌که عراق‌، سوریه و یمن نیز تجربه مشخصی را در این حوزه پیش روی ما قرار دادند.

وی افزود: از نگاه پدافند غیرعامل همواره صنعت نفت به دو دلیل عمده در معرض خطر است؛ دلیل اول مجاورت این صنعت با مردم است که آسیب به آن می‌تواند به مردم صدمه جدی وارد کند مانند نشت مواد شیمیایی و اتفاقاتی که در دو، سه سال اخیر در صنعت نفت خودمان افتاده، همین مطلب را تأیید می‌کند.

 

فرج‌پور اضافه کرد: دلیل دوم آن است که فرآورده‌های تولیدشده در این بخش برای مردم و صنایع اهمیتی حیاتی دارد و حتی می‌تواند روابط بین‌المللی ما را هدف قرار دهد، در این مورد هم می‌شود کارت سوخت را مثال زد که اگر احیاناً این سامانه مختل می‌شد، اتفاقات زیادی ممکن بود در کشور رخ دهد.

 

وی در پایان تأکید کرد: همان‌گونه که به مزیت‌های فناوری اطلاعات توجه می‌شود، باید به تهدیدات آن به‌خصوص از مرحله پایه طراحی فرایندی و طراحی پایه توجه کرد.

 

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.