about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

صفحات ضد اسلامی توییتر از دسترس خارج شد

صفحه کاربری جیدا فرانسن، نایب رییس حزب راست افراطی اول انگلیس که ویدیوهای ضد اسلامی وی پس از بازنشر از سوی دونالد ترامپ جنجال آفرید، از دسترس خارج شد.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ صفحه کاربری جیدا فرانسن همراه با تعداد دیگری از راست گرایان در راستای سیاست جدید توئیتر درباره نفرت پراکنی بسته شد.

پل گلدینگ، رهبر حزب افراطی اول انگلیس، جارد تیلور، ملی گرای سفید پوست آمریکایی و مدیر وب سایت نژاد پرستانه رنسانس آمریکا و همچنین حزب نازی آمریکا نیز شامل افراد و گروه هایی بودند که در معرض این تغییرات قرار گرفتند.

توئیتر تاکنون بارها به خاطر ناتوانی در برخورد با نفرت پراکنی آنلاین برخی از گروه ها و افراد مورد انتقاد قرار گرفته اما در ماه های اخیر وعده داده بود تا تلاش بیشتری را برای مقابله با این پدیده انجام دهد.

فرانسن در ماه نوامبر سه ویدیوی ضد اسلامی را منتشر کرد که هر سه در صفحه توئیتر ترامپ بازنشر و در نهایت منجر به محکومیت های بین المللی از جمله محکومیت از سوی ترزا می نخست وزیر انگلیس شد.

بسته شدن صفحه کاربری به معنای این است که همه توئیت ها پاک می شوند. بسته شدن صفحات ضد اسلامی توییتر از طرفی باعث شد پروفایل از دسترس خارج شده و بازنشرها هم دیگر روی تایم لاین ترامپ نمایش داده نشود.

توئیتر روز گذشته (دوشنبه 27 آذر) سیاست جدیدی را برای ممنوع کردن مطالب مربوط به خشونت و تصاویری که نفرت پراکنی می کنند،آغاز کرد.

تازه ترین ها
تقویت
1404/04/11 - 18:27- آفریقا

تقویت امنیت سایبری در آفریقا با مشارکت کسپرسکی

شرکت‌های آکسیز و کسپرسکی برای تقویت امنیت سایبری در قاره آفریقا با یکدیگر مشارکت کردند.

نفوذ
1404/04/11 - 14:42- جرم سایبری

نفوذ هکرها به سیستم اطلاعاتی شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس اعلام کرد که هکرها به سیستم حاوی اطلاعات ۶ میلیون مشتری نفوذ کرده‌اند.

دادستان
1404/04/11 - 11:56- آمریکا

دادستان کل نیویورک به دنبال تقویت مقررات استیبل‌کوین‌ها در کنگره

لتیتیا جیمز، دادستان کل نیویورک، از کنگره آمریکا خواست تا قوانین نظارتی بر استیبل‌کوین‌ها را تشدید کند.