about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

وزارت دادگستری آمریکا علیه 7 ایرانی و دولت جمهوری اسلامی ایران به اتهام حمله اینترنتی به بانک‌های این کشور و یک سد در نزدیکی نیویورک شکایت کرد

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ وزارت دادگستری آمریکا علیه 7 ایرانی و دولت جمهوری اسلامی ایران به اتهام حمله اینترنتی به بانک‌های این کشور و یک سد در نزدیکی نیویورک شکایت کرد.

بر اساس گزارش وال‌استریت ژورنال، در دادخواست وزارت دادگستری علیه این 7 نفر، ادعا شده که همه آن‌ها «هکرهای کامپیوتری کارآزموده» بوده و به دستور دولت ایران اقدامات خرابکارانه در حوزه قضایی ایالات‌متحده مرتکب شده‌اند.

در متن دادخواست ادعا شده که این 7 نفر به استخدام شرکت‌های ایرانی «آی‌تی‌سِک تیم» و «مرصاد» درآمده بوده‌اند؛ شرکت‌هایی که برای دولت ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کار می‌کنند.

اسامی این هفت ایرانی به این شرح است: احمد فتحی 37 ساله، حمید فیروزی 34 ساله، امین شکوهی 25 ساله، صادق احمدزادگان 23 ساله، امید غفاری نیا 25 ساله، سینا کی‌سر 25 ساله و نادر سعیدی 26 ساله.

 

دستگاه قضایی آمریکا، جرم این افراد را شرکت در حملات 176 روزه «قطع گسترده خدمات» عنوان کرده؛ حملاتی که به از دسترس خارج شدن سایت‌های اینترنتی حداقل 46 موسسه مالی مطرح آمریکا منجر شد.

دستگاه قضایی آمریکا مدعی است که جبران اثرات ناشی از این حملات، برای مؤسسات آمریکایی ده‌ها میلیون دلار هزینه داشته است.

تازه ترین ها
همکاری
1404/07/14 - 17:57- هوش مصنوعي

همکاری استراتژیک AMD و OpenAI جهت گسترش زیرساخت‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های AMD و OpenAI امروز از توافق‌نامه‌ای برای تأمین 6 گیگاوات توان پردازشی جهت پشتیبانی از زیرساخت هوش مصنوعی نسل بعدی OpenAI با استفاده از چند نسل از پردازنده‌های گرافیکی AMD Instinct خبر دادند.

هوش
1404/07/14 - 17:54- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر ارتفاع امواج دریایی را پیش بینی می‌کند

پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به توسعه یک مدل نوآورانه مبتنی بر یادگیری ماشین شده‌اند که می‌تواند ارتفاع موج شاخص را با دقتی بین ۹۳ تا ۹۷ درصد پیش‌بینی کند.

گوگل
1404/07/14 - 17:52- سایرفناوری ها

گوگل محدودسازی نصب برنامه از منابع غیررسمی در اندروید را تأیید کرد

گوگل مدعی است که این تغییرات جدید به ارتقای امنیت کاربران منجر خواهد شد.