about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

رگولاتوری استرالیا موفقیت بزرگی در برابر متا به دست آورده، زیرا دادگاه فدرال این کشور درخواست تجدیدنظرخواهی متا (فیس‌بوک سابق) در مورد پرونده کمبریج آنالیتیکا را رد کرده است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از زد دی نت، دادگاه فدرال استرالیا تقاضای استیناف فیس‌بوک در مورد پرونده کمبریج آنالیتیکا را رد کرده است. این شرکت مدعی شده بود از این طریق نه تجارتی انجام شده و نه اطلاعات شخصی کاربران در استرالیا جمع‌آوری شده است. اما دادگاه ادعاهای مذکور را رد کرد.

این بدان معنی است که شکایت دفتر کمیسر اطلاعات استرالیا (OAIC) علیه فیسبوک (متا)، پس از تقریباً دو سال کشمکش در دادگاه، سرانجام قابل رسیدگی قضائی است.

متا با طرح ادعاهایی مبنی بر اینکه در استرالیا تجارت نکرده و اطلاعات شخصی را جمع‌آوری نمی‌کند تلاش داشت از شکایت از خود بر طبق قوانین حفظ حریم خصوصی این کشور جلوگیری کند. اما دادگاه فدرال استدلال متا را مبنی بر اینکه پلتفرم فیس‌بوک صرفاً به عنوان یک وب‌سایت در خارج از این کشور عمل می‌کند و در صورت دریافت درخواست داده‌های کاربران را به دولت استرالیا ارائه می‌دهد، نپذیرفت.

از نظر دادگاه نصب کوکی‌های متا بر روی دستگاه‌های الکترونیکی کاربران استرالیایی یک اقدام تجاری برای گسترش کسب و کار و جمع‌آوری اطلاعات شخصی در استرالیا تلقی می‌شود.

رگولاتوری استرالیا هم اکنون متا را به نقض حریم خصوصی بیش از ۳۰۰۰۰۰ استرالیایی متهم کرده که داده‌های آنها در رسوایی کمبریج آنالیتیکا افشا شده بود. این رویداد منجر به جمع‌آوری داده‌های میلیون‌ها کاربر فیس بوک در سراسر جهان توسط شرکت مشاوره Cambridge Analytic بدون رضایت آنها از طریق یک اپلیکیشن شد.

رسوایی کمبریج آنالیتیکا از سال ۲۰۱۸ به دلیل استفاده از داده‌های جمع‌آوری شده برای بررسی احتمال پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ و کمپین برگزیت، پوشش رسانه‌ای گسترده‌ای داشته است. آنجلین فالک، کمیسر اطلاعات استرالیا و حریم خصوصی گفت که از نتیجه قضاوت دادگاه خرسند است و دفتر او به پیشبرد پرونده ادامه خواهد داد.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
استخدام
1404/08/19 - 17:23- هوش مصنوعي

استخدام مجدد کارمندان به دلیل عدم موفقیت هوش مصنوعی

شرکت‌ها به دلیل عدم موفقیت هوش مصنوعی در جایگزینی مشاغل، کارمندان خود را مجدد استخدام کردند.

ساخت
1404/08/19 - 16:38- هوش مصنوعي

ساخت محصولات سلامت مصرف‌کننده توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی در حال بررسی ساخت محصولات سلامت مصرف‌کننده مبتنی بر هوش مصنوعی است.

سرمایه‌گذاری
1404/08/19 - 15:40- سایرفناوری ها

سرمایه‌گذاری شرکت متا برای گسترش مراکز داده در ایالات متحده

شرکت متا ۶۰۰ میلیارد دلار برای گسترش مراکز داده هوش مصنوعی در سراسر ایالات متحده سرمایه‌گذاری می‌کند.