about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

شکست اینترنت رایگان فیس‌بوک در مصر

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ بعد از اینکه کشور هند در هفته‌ی گذشته جلوی عرضه‌ی اینترنت رایگان فیس‌بوک را گرفت. مصر نیز شروع به جلوگیری کردن از عرضه‌ی اینترنت رایگان فیس‌بوک کرده است.
برنامه‌ی ارائه‌ی اینترنت رایگان به کشورهای در حال توسعه توسط فیس‌بوک، مبانی رایگان (Free Basics) نام دارد. این طرح به مردم کشورهای در حال توسعه امکان دسترسی رایگان به وب‌گاه فیس‌بوک و تعدادی وب‌گاه از پیش تعیین شده‌ی دیگر را می‌دهد.
تعدادی از شرکت‌های مخابراتی و فعالان حوزه‌ی اینترنتی معتقدند این کار فیس‌بوک نوعی انحصارطلبی و محصور کردن کاربران در یک محیط از پیش تعیین شده، با معرفی و نمایش تعدادی وب‌گاه مشخص بیش از بقیه به کاربران است.
شرکت مخابراتی اتصالات مصر (Etisalat Egypt)، اجرای این طرح را از دو ماه پیش در این کشور شروع کرد. شرکت فیس‌بوک اعلام کرده بود که از زمان شروع این پروژه بیش از 3 میلیون نفر در مصر از خدمات آن‌ها استفاده می‌کنند. همچنین اعلام شد 1 میلیون نفر از این افراد در لحظات اولیه راه‌اندازی مبانی رایگان در مصر شروع به استفاده از آن کردند.
مارک زاکربرگ، مدیر فیس‌بوک، ادعا می‌کند که پروژه‌ی مبانی رایگان باعث ایجاد انحصارطلبی و اینترنت نمی‌شود؛ با وجود این، تعدادی از شرکت‌های مخابراتی و فعالان حوزه‌ی اینترنت معتقدند که این پروژه، آزادی را از مردم گرفته و انتخاب‌های کمتری را پیش روی آنها قرار می‌دهد. تحلیلگران ادعای شرکت فیس‌بوک را دروغ می‌دانند.

 

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.