about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

امروز جلسه هیئت دولت به‌صورت ویدیو کنفرانسی با حضور رهبر انقلاب انجام شد. در این جلسه شکایت رهبر از واردات گوشی آمریکایی (آیفون) توسط خود ایشان اعلام شد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ به مناسبت هفته دولت، امروز جلسه هیئت دولت به‌صورت ویدیو کنفرانسی با حضور رهبر انقلاب انجام شد. در این جلسه شکایت رهبر از واردات گوشی آمریکایی (آیفون) توسط خود ایشان اعلام شد.

“مسئله‌ تولید کلید اصلی است برای اشتغال، برای معیشت، برای کاهش تورم، برای ایجاد ارزش پول ملی. تولید واقعاً مادر همه‌ این‌ها است؛ هرچه می‌توانیم در مورد تولید بایستی کارکنیم.
موانع تولید را برطرف کنید؛ بسیاری از این موانع در درون کشور است ،مانند: مسئله‌ی واردات بی‌رویه، مشکلات قطعات، ناهماهنگی‌ها در بخشهای پایین‌دستی و مسئله مجوزها”

رهبر انقلاب در ادامه فرمودند :

“گاهی این واردات، واردات لوکس است یعنی هیچ نیاز بهش نیست؛ شنیدم که برای واردات یک نوع گوشی لوکس آمریکایی در سال ۹۸ حدود نیم میلیارد دلار مصرف‌شده. البته بخش خصوصی این کار را می‌کند، منتها دولت بایستی جلوی این را بگیرد.”

هرساله واردات غیرمجاز کالاهای غیرضروری باوجود تحریم‌های خارجی و ممنوعیت داخلی انجام می‌شود و این موضوع حساسیت اذعان عمومی و این بار شکایت رهبر انقلاب از واردات گوشی آمریکایی را نیز در پی داشته است. انتظار می‌رود که پس‌ازاین، وارادات گوشی‌های برند آمریکایی اپل، یعنی آیفون با محدودیت‌هایی همراه شود. این موضوع به‌طورقطع در اولین گام تأثیر خود را بر روی قیمت گوشی‌های آیفون در بازار نشان خواهد داد، باید شاهد جهش چند برابری این کالای لوکس در بازار باشیم.

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.