about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

به دنبال خودکشی یک دختر ۱۱ ساله آمریکایی، مادر این کودک از شبکه‌های اجتماعی فیسبوک‌‏، اینستاگرام و اسنپ شکایت کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛این اتفاق در ماه ژوئیه سال گذشته رخ داد و مادر این کودک مدعی شد که دخترش قبل از اقدام به خودکشی، از نوعی اعتیار رنج می‌برد که در اثر استفاده از این شبکه‌های اجتماعی شکل گرفته بود.

در طی سال‌های اخیر، شکایت‌های متعددی علیه شبکه‌های اجتماعی در رابطه با آسیب‌هایی که می‌توانند علیه افراد کم سن‌وسال به دنبال داشته باشند، ثبت شده است. در اغلب این موارد، شبکه‌های اجتماعی به عدم اتخاذ تدابیری صحیح و پیشگیرانه به منظور جلوگیری از بروز این آسیب‌ها متهم می‌شوند.

از جمله آسیب‌های این پلتفرم‌ها می‌توان به موردی اشاره کرد که در آن، یک پسر نوجوان پس از دریافت پیام‌های تهدیدکننده ناشناس در شبکه اجتماعی اسنپ‌چت اقدام به خودکشی کرد.

حال تامی‌رودریگز، مادر دختر ۱۱ ساله‌ای که اخیرا فوت کرده، مدعی شد که این شبکه‌های اجتماعی، نوعی کشش و جاذبه بیش از حد به خود را به ویژه در نوجوانانی مانند دخترش سلنا ایجاد می‌کنند که منج

در متن این شکایت آمده که طبق نظر یک درمانگر، سلنا بیش از دو سال با اعتیاد شدید به اینستاگرام و اسنپ‌چت دست و پنجه نرم کرد. در حال حاضر، این دو شبکه اجتماعی، شرط ایجاد حساب کاربری را داشتن حداقل سن ۱۳ سال در نظر گرفته‌اند اما طبق گفته رودریگز، مادر این کودک ۱۱ ساله، علاوه بر فقدان کنترل درست از سوی والدین، شبکه‌های اجتماعی نیز بررسی دقیقی را برای صحت سن اعلامی‌انجام ن‌می‌دهند و به همین جهت، دخترش توانسته در این شبکه‌های اجتماعی ثبت‌نام و از آنها استفاده کند.

رودریگز در شکایت خود مدعی شد که استفاده از سرویس‌های این شبکه اجتماعی باعث شده که دخترش با مشکلاتی همچون افسردگی، بی‌خوابی، غیبت در مدرسه، اختلال در غذا خوردن و آسیب به خود مواجه شود و در نهایت به خودکشی دست بزند.

در همین رابطه، بررسی‌های اخیر برخی پژوهشگران نشان داده که شبکه‌های اجتماعی چون اینستاگرام می‌توانند سلامت کاربران کم سن‌وسال به ویژه دختران را به خطر بیندازند. همچنین اخیرا گروهی متشکل از دادستان‌های کل از احزاب آمریکا، تحقیقاتی را پیرامون تاثیرات سوء اینستاگرام بر کودکان آغاز کرده‌اند که شاید نتیجه این بررسی‌ها بتواند آینده عملکرد این پلتفرم را تحت الشعاع خود قرار دهد.

تازه ترین ها
بومی‌سازی
1404/08/17 - 18:48- هوش مصنوعي

بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌های دانشگاه آزاد

مدیر سلامت دانشگاه آزاد از راه اندازی استارت‌آپ ویکند سلامت با محوریت هوش مصنوعی و بیمارستان متاورس خبر داد و گفت: هدف اصلی ما، بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌ها است.

مدل‌های
1404/08/17 - 18:45- هوش مصنوعي

مدل‌های استدلال‌گر بیش از دیگر هوش مصنوعی‌ها در برابر حملات «جیلبریک» آسیب‌پذیرند

نتایج مطالعه‌ای مشترک از سوی انتروپیک، دانشگاه آکسفورد و دانشگاه استنفورد حاکی از آن است که مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی با توانایی «استدلال و تفکر چندمرحله‌ای»، برخلاف تصور پیشین، بیش از سایر مدل‌ها نسبت به هک و حملات جیلبریک آسیب‌پذیر هستند.

ایلان
1404/08/17 - 18:37- ابزارهای هوشمند

ایلان ماسک: ربات اپتیموس تسلا فقر را ریشه‌کن خواهد کرد

ایلان ماسک در جلسه سهامداران تسلا و پس از تأیید بسته حقوقی ۱ تریلیون دلاری‌اش ادعا کرد که ربات اپتیموس فقر را ریشه‌کن می‌کند.