about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

شرکت اکتیویژن بلیزارد با پیامدهای جدی ناشی از اتهامات سوء رفتار جنسی برخی کارکنان شرکت روبرو است و همین مساله عامل یک شکایت جدید از آن است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از انگجت، اکتیویژن بلیزارد با یک شکایت ناشی از مرگ از سوی خانواده کری موینیهان مواجه است. این زن در آوریل ۲۰۱۷ بر اثر خودکشی جان خود را از دست داد. خانواده ادعا می‌کنند که آزار جنسی در این شرکت سازنده بازی‌های ویدئویی "عامل مهمی" است که در خودکشی او نقش داشته است.

طبق این دادخواست، همکاران مرد این زن در شرکت اکتیویژن عکسی زننده از مونیهان را که در جشن تعطیلات سال نو گرفته شده بود، قبل از مرگ او به اشتراک گذاشتند و این مساله موجب آزردگی شدید این زن و تصمیم وی برای خودکشی بوده است.

خانواده این زن مدعی هستند که گرگ رستیتوتو رئیس خانم مونیهان، به پلیس گزارش دروغ داده و سعی کرده شواهد مربوط به رابطه جنسی با قربانی را نیز پنهان کند. بر اساس گزارش پلیس که در دادخواست درج شده، او شب قبل از مرگ مونیهان از کارمندانی که در کنار او حضور داشتند "پرس و جوهای غیرمعمول" انجام داده است.وی یک ماه پس از خودکشی این زن شرکت امتیویژن را ترک کرده است.

طبق گزارش‌ها، اکتیویژن در آن زمان با پلیس همکاری نداشته و از تحویل لپ‌تاپ‌های این دو نفر برای بررسی خودداری کرده و جلوی دسترسی به تلفن رستیتوتو را هم گرفته استیکی از سخنگویان اکتیویژن بلیزارد گفت که این شرکت از مرگ مونیهان "عمیقاً متأسف بوده" و از طریق مجاری قانونی به این شکایت پاسخ خواهد داد، اما فعلاً برای حفظ احترام "هیچ اظهارنظر دیگری" ندارد.

به دنبال افشای آزارهای غیراخلاقی کارکنان زن و فشارهای حقوقی و رسانه‌ای، اکتیویژن بلیزارد اقدامات متعددی را انجام داده و از جولای ۲۰۲۱ تا ژانویه ۲۰۲۲، ۳۷ کارمند را اخراج و ۴۴ نفر دیگر را تنبیه کرد. مایک یابارا، رئیس بلیزارد نیز قول داده است که با اصلاح فرهنگ شرکت، اعتماد کارکنان را بازگرداند.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.