about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

طبق گزارشی جدید یک شکاف امنیتی در مرورگر زافاری۱۵ کشف شده که تاریخچه مرورگر کاربر و برخی از اطلاعات حساب کاربری وی در گوگل را فاش می کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربانبه نقل از انگجت، به نظر می رسد کاربران دستگاه های اپل در معرض یک شکاف امنیت در مرورگر زافاری قرار دارند که حریم خصوصی آنها را تهدید می کند.

طبق گزارشی جدید وب سایت FingerprintJS یک شکاف در مرورگر زافاری کشف کرده که به مهاجمان آنلاین اجازه می دهد در تمام پلتفرم هایی که مرورگر زافاری۱۵ در آنها پشتیبانی می شود و همچنین مرورگرهای طرف ثالث در سیستم های عامل iOS۱۵ و iPadOS۱۵ به تاریخچه مرورگر کاربر و حتی برخی اطلاعات حساب کاربری گوگل وی دسترسی یابند.

چارچوب IndexedDB (که در بسیاری از مرورگرها برای ذخیره داده‌ها استفاده می‌شود) قانون «منشأ یکسان»(same- origin) را نقض می‌کند. این قانون اجازه نمی دهد اسناد و متون از یک مکان( مانند دامنه یا پروتکل) با محتوای مکان دیگر برهم تاثیر بگذارند. این قانون اجازه نمی دهد وب سایت هایی که به طور مناسب رمزگذاری شده اند به این نتیجه برسند که داده های گوگل مربوط کاربرانی است که وارد حساب خود شده اند و همچنین داده های تاریخچه مرورگر نیز مربوط به پنجره و تب های باز است.

شکاف مذکور به جای محتوای مخازن داده، نام آنها را در معرض خطر قرار می دهد. به این ترتیب وب سایت های خطرناک می توانند به نام کاربری فرد در گوگل، عکس پروفایل وی و همچنین به داده های بیشتری درباره وی دسترسی یابند. مرورگرهای خصوصی نیز از این شکاف امنیتی در امان نیستند.

وب سایت مذکور ادعا می کند در ۲۸ نوامبر این شکاف را به اپل اطلاع داده اما شرکت تاکنون هیچ وصله امنیتی برای برطرف کردن آن ارائه نکرده است.

منبع:

تازه ترین ها
مراقب
1404/08/28 - 19:00- آسیب پذیری

مراقب کلاهبرداری‌های سایبری در ایام حراج‌های بزرگ باشید

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا فراجا درباره کلاهبرداری‌های سایبری در ایام حراج‌های بزرگ هشدار داد و گفت یکی از شایع‌ترین تخلفات، فروش کالا‌های تقلبی به جای کالای اصلی است.

اختلال
1404/08/28 - 18:51- سایرفناوری ها

اختلال اینترنت برطرف شد

اختلال دسترسی کاربران ایرانی به سایت‌ها و پلتفرم‌های خارجی برطرف شد.

تولید
1404/08/28 - 18:47- هوش مصنوعي

تولید اولین محصول آرایشی-عصبی هوش مصنوعی

بخش آرایشی-حرفه‌ای با عرضه آمپول‌های IQ-Complex Shine توسط شرکت روسی Profmedgroup شاهد یک پیشرفت علمی قابل توجه بوده است.