about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

شهر موصل با پرینتر سه بعدی بازسازی شد

طرحی برای بازسازی شهر موصل ارائه شده که در آن پل شهر با پرینتر سه بعدی و پهپاد بازسازی می شود و روی آن خانه و مزرعه ساخته می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از نیواطلس، وینسنت کالبوت از طرح اولیه ای برای بازسازی شهر موصل در عراق رونمایی کرده است. در این طرح با استفاده از فناوری پرینت سه بعدی، روبات‌های عنکبوتی و پهپادها شهر بازسازی خواهد شد.

کالبوت در این طرح قصد دارد ۵ پل ویران شده شهر را بازسازی کند. علاوه برآن مزرعه های شهری و خانه هایی بالای آنها بسازد. به این ترتیب به تامین غذای هر خانوار کمک می شود.

طرح مذکور که « ۵ پل کشاورزی» نام گرفته در مسابقه  معماری Rifat Chadirji رتبه سوم را به دست آورده است.

به هرحال این طرح شامل مراکز بازیافتی است که زباله های مربوط به خرابه های موصل را به ماده ای برای ساخت و ساز تبدیل می کند. از این ماده برای تولید ۵ پل اصلی شهر با پرینتر سه بعدی استفاده می شود.

از سوی دیگر پهپادها با پرینترهای سه بعدی روباتیک همکاری می کنند. این پهپادها مواد مناسب ساخت و ساز را برای روبات ها فراهم می کنند تا بیش از ۵۰ هزار خانه ماژولی روی پل ها ساخته شود. این خانه ها مانند کندوی عسل هستند. روی این پل ها مزرعه های شهری و پوشش گیاهی گسترده می شود.

 به گفته کالبوت برای اجرای طرح به ۵ پرینتر سه بعدی شبیه عنکبوت نیاز است تا روزانه ۳۰ خانه ساخته شود. حدود ۵۵ هزار خانه طی ۵ سال در سراسر شهر ساخته خواهد شد.

همچنین این پل ها مجهز به تهویه پنل های خورشیدی نیز هستند که از پنل ها برای گرم کردن آب و تولید برق استفاده می شود.

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.