about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

شهر موصل با پرینتر سه بعدی بازسازی شد

طرحی برای بازسازی شهر موصل ارائه شده که در آن پل شهر با پرینتر سه بعدی و پهپاد بازسازی می شود و روی آن خانه و مزرعه ساخته می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از نیواطلس، وینسنت کالبوت از طرح اولیه ای برای بازسازی شهر موصل در عراق رونمایی کرده است. در این طرح با استفاده از فناوری پرینت سه بعدی، روبات‌های عنکبوتی و پهپادها شهر بازسازی خواهد شد.

کالبوت در این طرح قصد دارد ۵ پل ویران شده شهر را بازسازی کند. علاوه برآن مزرعه های شهری و خانه هایی بالای آنها بسازد. به این ترتیب به تامین غذای هر خانوار کمک می شود.

طرح مذکور که « ۵ پل کشاورزی» نام گرفته در مسابقه  معماری Rifat Chadirji رتبه سوم را به دست آورده است.

به هرحال این طرح شامل مراکز بازیافتی است که زباله های مربوط به خرابه های موصل را به ماده ای برای ساخت و ساز تبدیل می کند. از این ماده برای تولید ۵ پل اصلی شهر با پرینتر سه بعدی استفاده می شود.

از سوی دیگر پهپادها با پرینترهای سه بعدی روباتیک همکاری می کنند. این پهپادها مواد مناسب ساخت و ساز را برای روبات ها فراهم می کنند تا بیش از ۵۰ هزار خانه ماژولی روی پل ها ساخته شود. این خانه ها مانند کندوی عسل هستند. روی این پل ها مزرعه های شهری و پوشش گیاهی گسترده می شود.

 به گفته کالبوت برای اجرای طرح به ۵ پرینتر سه بعدی شبیه عنکبوت نیاز است تا روزانه ۳۰ خانه ساخته شود. حدود ۵۵ هزار خانه طی ۵ سال در سراسر شهر ساخته خواهد شد.

همچنین این پل ها مجهز به تهویه پنل های خورشیدی نیز هستند که از پنل ها برای گرم کردن آب و تولید برق استفاده می شود.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.