about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

«Morphisec» اعلام کرد که شهر بئرشبع به عنوان مرکز سایبری اسرائیل است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ رونن یهوشوآ (Ronen Yehoshua)، بنیانگذار و مدیر عامل «Morphisec»، ارائه دهنده اسرائیلی راه‌حل‌های امنیتی پیشرفته برای شرکت‌های کوچک و متوسط در سراسر جهان، در گفتگو با وبگاه تخصصی «CTech» برای مجموعه «Out of the Bubble» خود اظهار داشت :

«شما ممکن است بگویید که ایجاد یک استارت‌آپ خارج از تل‌آویو، هرتزلیا یا منطقه مرکزی طبیعی نیست. اما این یک مورد خاص است، زیرا نقاط ملاقات زیادی در اطراف این اکوسیستم وجود دارد که در طول سال‌ها ساخته شده‌اند.

کارشناسان اسرائیلی ادعا کردند که Morphisec به شرکت‌ها کمک می‌کند تا در برابر تهدیدات پیشرفته مانند باج‌افزار، زنجیره تأمین، مشکلات و غیره بهتر محافظت شوند. این شرکت و فناوری آن از آزمایشگاه‌های سایبری دانشگاه بن گوریون در بئرشبع (Beer Sheva) متولد شده است.

یهوشوآ در تشریح این منطقه توضیح داد :

«ما دانشگاه را با تحقیقاتش و پارک فناوری پیشرفته را داریم که با حمایت دولت و شهرداری ساخته شده است. شرکت‌های بزرگ مانند دِل نیز به اینجا آمدند تا مراکز تحقیقاتی خود را بسازند. ترکیب همه مؤلفه‌ها این مکان را به مکانی بسیار ویژه تبدیل کرده که در واقع مزایای زیادی را برای شرکت‌های جوان و سایرین با هدف ایجاد نوآوری جدید، به ویژه در فضای سایبری، به ارمغان آورد زیرا این حوزه از ابتدا تعریف شده و هدف آن تبدیل شدن به مرکز سایبری اسرائیل بود.»

منبع:

تازه ترین ها
جاه‌طلبی
1404/11/15 - 14:32- هوش مصنوعي

جاه‌طلبی امارات برای رهبری در اقتصاد دیجیتال

مقررات انعطاف‌پذیر، استراتژی دولتی مبتنی بر هوش مصنوعی و مؤسسات تحقیقاتی قوی، زیربنای جاه‌طلبی امارات در اقتصاد دیجیتال هستند.

برگزاری
1404/11/15 - 14:04- اروپا

برگزاری اجلاس تاب‌آوری کابل‌های زیردریایی در پرتغال

دومین اجلاس بین‌المللی تاب‌آوری کابل‌های زیردریایی در پورتو، پرتغال آغاز شد.

برگزاری
1404/11/15 - 13:29- سایرفناوری ها

برگزاری اجلاس قطر با حضور رهبران فناوری جهان

رهبران فناوری جهان هم‌زمان با افتتاح اجلاس وب در قطر گرد هم آمدند.