about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

معاونت علمی و فناوری اعلام کرد شرکتهای دانش بنیان با استفاده از فناوری مکان محور می توانند به مدیریت هوشمند شهرها کمک بسزایی کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، فناوری‌های نوین برنامه‌نویسان و مدیران شهری را در طراحی و مدیریت این اماکن یاری می کند و امکانات جدیدی را در اختیار آنها می گذارد.

به عنوان مثال مدل‌سازی و شبیه‌سازی شهری سه‌بعدی می‌تواند به یک برنامه‌ریزی درست و اصولی و اتخاذ تصمیمات واقعی برای مدیریت شهرها بیانجامد. یک مدل سه بعدی مجازی، مدل دیجیتالی مناطق شهری است. این فناوری؛ سطوح زمین، موقعیت ها، ساختمان ها، پوشش گیاهی، زیرساخت ها و عناصر چشم انداز و سایر اشیاء مرتبط مربوط به یک فضای شهری را به نمایش می گذارد.

یک شرکت دانش‌بنیان با حمایت گروه توسعه فناوری‌های ژئوماتیک ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یکی از مجموعه‌هایی است که با بهره‌مندی از پیشرفته‌ترین تجهیزات سخت‌افزاری و تجربه فنی، به صورت تخصصی اقدام به برداشت داده‌های رقومی شهرها و ارائه اطلاعات مکانی ۳ بعدی می‌کند.

نقشه ها از گذشته تا به امروز یکی از اصلی ترین ابزارهای مدیریت شهرها بوده‌اند. با گسترش و وسعت شهرها شناخت دقیق وضعیت بافت و توده‌های شهری به یک ضرورت و الزام بدل شده و با نقشه‌های قدیمی و روش‌های سنتی این کار انجام شدنی و دقیق نیست. در این شرایط استفاده از نقشه های ۳ بعدی به عنوان به روزترین ابزار تحقق این شناخت در سطح دنیا به کار گرفته می شود.

نقشه‌هایی که تمام فضاهای شهری را به وسیله داده های رقومی و دیجیتایز شده نمایش می‌دهند و امکان تحلیل‌های متنوع مکانی را برای برنامه‌ریزان و مدیران شهری فراهم می کنند. این نقشه‌ها با کمک پهپادهای نقشه برداری و داده‌هایی که آنها ثبت و ضبط می کنند؛ تهیه می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
تشخیص
1404/07/19 - 17:29- هوش مصنوعي

تشخیص آتش‌سوزی‌های جنگلی توسط هوش مصنوعی

دوربین‌های هوش مصنوعی، تشخیص آتش‌سوزی‌های جنگلی را در مینه‌سوتا بهبود می‌بخشند.

اولین
1404/07/19 - 17:04- ابزارهای هوشمند

اولین ربات انسان‌نما جهان با استاندارد مقاومت در برابر باران و گردوغبار معرفی شد [تماشا کنید]

این ربات برای کارهای دشواری مانند امنیت، بازرسی صنعتی و عملیات لجستیکی طراحی شده است.

بیت‌کوین
1404/07/19 - 16:59- سایرفناوری ها

بیت‌کوین قربانی آغاز جنگ تجاری آمریکا با چین

سقوط دوباره بازار رمزارزها در اواخر روز جمعه ۱۸ مهر، پس از آن رخ داد که رئیس‌جمهور آمریکا، تعرفه‌ها و کنترل‌های صادراتی جدیدی علیه چین اعلام کرد و تنش‌ها را به بالاترین حد خود از سال ۲۰۱۹ رساند.