about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ «مارسل لتر»، معاون وزیر دفاع آمریکا در یک نشست در کمیته نیروهای مسلح آمریکا گفت که کشورش با تهدیدهای چندوجهی از طرف ایران، روسیه، چین و کره شمالی روبه‌رو است.

«جیمز کلاپر»، مدیر اطلاعات ملی آمریکا و مایکل راجرز، فرمانده یگان سایبری آمریکا دیگر حاضران در این نشست کمیته نیروهای مسلح مجلس سنای آمریکا بودند.

این سه مقام اطلاعاتی در بیانیه‌ای مشترک ایران را به استفاده از تاکتیک‌های «جاسوسی سایبری»، پروپاگاندا و حمله به عنوان یک اهرم فشار جهت دستیابی به اولویت‌های امنیتی‌اش و مقابله با تهدیدها علیه خود متهم کرده‌اند.

این بیانیه خاطرنشان می‌کند: «ایران همچنین از توانمندی‌های سایبری‌اش مستقیماً علیه آمریکا استفاده کرده است.»

بیانیه مشترک مقام‌های اطلاعاتی آمریکا خاطرنشان می‌کند که جامعه اطلاعاتی این کشور در تدارک طراحی گزینه‌های لازم برای پاسخ به این حملات هستند.

جیمز کلاپر، مدیر اطلاعات ملی آمریکا مدعی شد که روسیه در انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2016 آمریکا دخالت کرده است. او ادعا کرد که تشخیص جامعه اطلاعاتی امریکا در حال حاضر این است که این دخالت با دستور بالاترین مقام‌های روسیه صورت گرفته است.

کلاپر همچنین گفت که تصمیم باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا برای تحریم روسیه به این بهانه بر اساس اطلاعات چندین نهاد اطلاعاتی آمریکا بوده است.

وی همچنین ایران را به تلاش برای هک رایانه‌های آمریکا متهم کرد.

کلاپر علاوه بر این به سؤالات قانون‌گذاران آمریکایی درباره استناد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا به اظهارات جولیان آسانژ، مدیر سایت افشاگر ویکی‌لیکس پاسخ داد.

مقام آمریکایی در پاسخ به سؤال سناتور جان مک‌کین دراین‌باره که آیا اظهارات وی قابل استناد است گفت: «فکر نمی‌کنیم ما در جامعه اطلاعاتی احترامی برای آسانژ قائل باشیم.»

مدیر سازمان اطلاعات ملی آمریکا رسانه‌های روسیه را ازجمله بازوهای دخالت این کشور در انتخابات ریاست‌جمهوری 2016 عنوان کرد و گفت: «(شبکه خبری) راشاتودی، در ترویج دیدگاه‌هایی که نظام ما را بی‌اعتبار کردند، بسیار بسیار فعال بود.»

وی در پاسخ به سؤال لیندسی گراهام، سناتور آمریکایی مبنی بر اینکه آیا ایران نیز می‌تواند مانند روسیه اقدام به هک رایانه‌های آمریکایی بکند گفت: «آن‌ها، آشکارا دارای توانمندی سایبری هستند».

لیندسی گراهام در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: «وقت آن است که به سمت روسیه، قلوه‌سنگ پرتاب کنیم نه سنگ‌ریزه.» 

 

تازه ترین ها
اتحادیه
1404/08/28 - 19:23- هوش مصنوعي

اتحادیه اروپا می‌خواهد قوانین هوش مصنوعی و حریم خصوصی خود را تعدیل کند

اتحادیه اروپا تحت فشار آمریکا و شرکت‌‎های بزرگ، برخی قوانین سخت‌گیرانه خود درباره هوش مصنوعی و حریم خصوصی را تعدیل خواهد کرد.

رونمایی
1404/08/28 - 19:20- ابزارهای هوشمند

رونمایی از اولین اسکلت رباتیک غواصی جهان

اولین اسکلت خارجی رباتیک غواصی جهان، غواصی را آسان‌تر و فشار عضلانی را از بدن غواص کاهش می‌دهد.

به لطف امنیت بالای واتس‌اپ شماره تلفن و عکس پروفایل 3.5 میلیارد کاربر در دسترس قرار گرفت!

گزارشی تازه از سوی پژوهشگران دانشگاه وین، یکی از جدی‌ترین ضعف‌های امنیتی واتس‌اپ در سال‌های اخیر را آشکار کرده ا.