about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

محققان امنیتی 28 در پشتی در روترهای یک شرکت چینی شناسایی کردند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ یک محقق امنیتی به نام پیرکیم (Pierre Kim) با انتشار گزارشی اعلام کرد در فریمور روتر FTTH ONT  حدودا 28 در پشتی شناسایی کرده است. 

این روتر متعلق به شرکت چینی فایبرهوم نتورک (FiberHome Networks) بوده و در آمریکای جنوبی و آسیای جنوب شرقی بسیار مورداستفاده قرارگرفته است. 

درهای پشتی در دو مدل از روترهای FTTH ONT به‌ نام‌های FiberHome HG6245D و FiberHome RP2602 کشف‌شده‌اند. 

اسم FTTH ONT کوتاه شده Fiber-to-the-Home Optical Network Terminal بوده و بیانگر دستگاه‌های مخصوص نصب‌شده در انتهای کابل‌های فیبر نوری است. این‌گونه دستگاه‌ها جهت تبدیل سیگنال‌های انتقالی از راه کابل‌های فیبر نوری به اترنت و وای‌فای کلاسیک طراحی‌شده‌اند.

 دستگاه‌های مذکور کنترل پنل خود را از طریق رابط خارجی IPv4 باز نمی‌کنند و نمی‌توان به آن دسترسی پیدا کرد. به‌این‌ترتیب، حمله به صفحه کنترل از طریق اینترنت غیرممکن می‌شود. ضمن اینکه، قابلیت کنترل تِلنت که اغلب توسط بات‌نت‌ها نیز مورد سواستفاده قرار می‌گیرد به‌طور پیش‌فرض غیرفعال است.

به اعتقاد کیم، مهندسان فایبرهوم به‌خوبی نتوانسته‌اند همان حفاظت‌ها را برای رابط IPv6 روترها فعال کنند. فایروال دستگاه فقط روی رابط IPv4 فعال است و نه IPv6. این مسئله به مهاجمان امکان داده است در صورت اطلاع از آدرس IPv6 برای دسترسی به دستگاه، دسترسی مستقیم به همه سرویس‌های داخلی روتر را به دست آورند.

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.