about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

محققین امنیت سایبری 15 آسیب پذیری امنیتی را در سیستم مدیریت شبکه صنعتی شرکت Siemens آلمان شناسایی کردند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققین امنیت سایبری شرکت Claroty از جزئیات مربوط به 15 نقص امنیتی در سیستم مدیریت شبکه صنعتی SINEC Siemens پرده برداری کردند. مهاجمین می توانند با استفاده زنجیره وار از این آسیب پذیری ها از راه دور اقدام به اجرای کد بر روی سیستم های آلوده کنند. 

بهره برداری از این آسیب پذیری ها می تواند خطراتی از جمله حملات منع سرویس، نشت داده های احراز هویت و اجرای راه دور کد را برای دستگاه های Siemens موجود بر روی شبکه به همراه داشته باشد. 

البته ظاهرا این آسیب پذیری ها در به روز رسانی امنیتی 12 اکتبر 2021 شرکت Siemens اصلاح شده اند. 

 جدی ترین آسیب موجود، این اجازه را به مهاجم می داد تا کد دلخواه خود را تحت شرایطی خاص بر روی سیستم اجرا کند. 

یکی دیگر از آسیب پذیری های قابل توجه موجود در سیستم Siemens با نمره 8.8 از 10، CVE-2021-33729 می باشد که مهاجم می تواند در صورت بهره برداری از آن، فرمان های دلخواه خود را در پایگاه داده محلی اجرا کند. 

SINEC موقعیت مرکزی قدرتمندی در توپولوژی شبکه دارد و با دسترسی مدیریتی خود می تواند دستگاه های موجود بر روی شبکه را مدیریت کند. در این حملات که داده های قانونی احراز هویت و ابزارهای شبکه موجود می باشد، دسترسی به SINEC و کنترل آن میتواند مهاجم را در موقعیت مهم و مناسبی برای جاسوسی و.....قرار داده است.

منبع:

تازه ترین ها
مقابله
1404/07/15 - 06:53- سایرفناوری ها

مقابله تازه آمریکا با نفوذ فناوری چینی

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا این ماه به تشدید سخت‌گیری در زمینه استفاده از تجهیزات مخابراتی ساخته شده توسط شرکت‌های چینی رأی خواهد داد.

همکاری
1404/07/15 - 06:51- هوش مصنوعي

همکاری ایران با بریکس در زمینه هوش مصنوعی و داده های مکانی

در چهارمین جلسه کمیته فناوریهای اطلاعات مکانی بریکس که به میزبانی ایران و بصورت مجازی برگزار شد، پیشنهاد سازمان فضایی ایران با موضوع تشکیل اتحادیه بریکس-GeoAI مطرح شد.

همکاری
1404/07/14 - 17:57- هوش مصنوعي

همکاری استراتژیک AMD و OpenAI جهت گسترش زیرساخت‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های AMD و OpenAI امروز از توافق‌نامه‌ای برای تأمین 6 گیگاوات توان پردازشی جهت پشتیبانی از زیرساخت هوش مصنوعی نسل بعدی OpenAI با استفاده از چند نسل از پردازنده‌های گرافیکی AMD Instinct خبر دادند.