about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

شناسایی گروه هکری Nazar APT

کارشناسان آزمایشگاه کسپرسکی گروهی به نام «Nazar APT» شناسایی کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اعضای گروه هکری شدوبروکرز (Shadow Brokers) در سال 2016 اعلام کردند گروه هکری اکویژن گروپ (Equation Group) را هدف حملات سایبری قرار داده و تسلیحات سایبری آژانس امنیت ملی را به مزایده گذاشته‌اند.

بسیاری از کارشناسان اکویژن‌گروپ را به دولت آمریکا نسبت می‌دهند و کارشناسان آزمایشگاه کسپرسکی در سال 2015 اعلام کردند این گروه از سال 1996 به مدت 10 سال در حال فعالیت بوده و هزاران کاربر را در بیش از 30 کشور دنیا هدف قرار داده است. 

اکویژن گروپ طی چندین سال فعالیت خود با گروه‌های دیگری نیز که کمپین‌هایی با بدافزارهای استاکس‌نت و «Flame» سازمان‌دهی کرده بودند در ارتباط بوده است. 

اعضای گروه شدوبروکرز مدت‌ها در تلاش بودند یک بدافزار دولتی را بفروشند و اما خریداری پیدا نکردند. درنتیجه در سال 2017 تصمیم گرفتند پایگاه داده‌ای به نام «Lost in Translation» را رایگان منتشر کرده و در دسترس عموم قرار دهند. 

در میان ابزارهای منتشرشده شدوبروکرز در پشتی «DoublePulsar» و اکسپلویت «EternalBlue» نیز بودند که از طریق آن‌ها بدافزارهای «WannaCry» و «NotPetya» در سراسر جهان توزیع‌شده‌اند.

پایگاه داده شدوبروکرز علاوه بر موارد مذکور، فایلی به نام «Sigs.py» نیز داشته که شامل اطلاعاتی در خصوص عملیات جاسوسی گروه‌های سایبری و شناسایی آن‌ها بوده است. 

این فایل یک اسکنر ساده بدافزار بوده که اپراتورهای آژانس امنیت ملی آن را در رایانه‌های هک شده به کار می‌بردند تا ردپای گروه‌های هکری رقیب را شناسایی کنند. 

فایل «Sigs.py» دارای 44 بسته اطلاعاتی برای شناسایی فایل‌ها و ابزارهای هکری سایر گروه‌های هکری بوده که از 1 تا 45 شماره‌گذاری شده بودند.

بسیاری از کارشناسان به این نتیجه رسیدند که در این فایل گروه‌های بیشتری نسبت به آنچه کارشناسان آی‌تی و شرکت‌های بزرگ امنیتی با آن‌ها آشنا هستند، برشمرده شده است، حتی باگذشت سه سال از انتشار این پایگاه داده، 15 مورد از بسته‌های فایل «Sigs.py» هنوز ناشناس باقی‌مانده‌اند. 

هفته گذشته جوان آندرس گوئررو سعده (Juan Andres Guerrero-Saade)، کارشناس سابق آزمایشگاه کسپرسکی و گوگل در وبینار امنیت سایبری «OPCDE» اعلام کرد بسته شماره 37 فایل یادشده مربوط به گروه هکری «Nazar APT» بوده و انتساب نادرست آن را تصحیح کرد، چراکه پیشتر فرض بر این بود که شماره 37، گروه APT چینی به نام «Iron Tige» است. 

به گفته این کارشناس، بسته شماره 37 جهت ردیابی گروه هکری «Nazar APT» اختصاص‌یافته که با هیچ‌یک از گروه‌های مشهور APT ارتباطی ندارد و زمان پیدایش آن به سال 2008 برمی‌گردد و بین سال‌های 2010 تا 2013 بسیار فعال بوده است. 

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/17 - 13:57- هوش مصنوعي

راه‌اندازی واحد رباتیک توسط گروه علی‌بابا

آزمایشگاه کوئن علی‌بابا واحد رباتیکی را برای پیشبرد هوش مصنوعی تجسمی راه‌اندازی کرد.

پرداخت‌های
1404/07/17 - 13:21- هوش مصنوعي

پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی

هند طرح آزمایشی پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی را راه‌اندازی کرد.

صادرات
1404/07/17 - 12:52- آمریکا

صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات

ایالات متحده صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات متحده عربی را تأیید کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.