about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

شناسایی گروه هکری Luna

گروه هکری Luna با برنامه‌های باج افزاری شرکت‌ها را هدف قرار می‌دهد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان آزمایشگاه کسپرسکی یک گروه هکری جدیدی به نام لونا (Luna) شناسایی کردند که شرکت‌ها را از طریق برنامه‌های باج افزاری هدف قرار می‌دهد. مهاجمان از بدافزاری به همین نام که به زبان راست (Rust) نوشته‌شده استفاده می‌کنند. 

این بدافزار از یک روش رمزگذاری غیرمعمول با ترکیبی از الگوریتم‌های x25519 و AES استفاده می‌کند که در بین باج افزارها نادر است. لونا به‌راحتی با سیستم‌عامل‌های مختلف سازگار شده و همزمان دستگاه‌های مبتنی بر ویندوز، لینوکس و ای‌اس‌اکس‌آی (ESXi) را هدف قرار می‌دهد.

بر طبق گزارش کسپرسکی، نسخه‌های لینوکس و ای‌اس‌اکس‌آی از همان سورس کد نسخه ویندوز با تغییرات جزئی کامپایل شده‌اند. به‌عنوان‌مثال، چنانچه نسخه‌های لینوکس بدون آرگومان‌های خط فرمان راه‌اندازی شوند، اجرا نخواهند شد. در عوض، آن‌ها آرگومان‌های احتمالی موردنیاز برای کار را نشان خواهند داد. بقیه کدها تقریباً مشابه نسخه ویندوز هستند.

گروه دیگری نیز که اخیراً به نام بلک باستا (Black Basta) شناسایی‌شده از ابزار مشابهی استفاده می‌کند. این گروه برای ساخت باج افزارها از نوع جدیدی از نرم‌افزار مخرب نوشته‌شده به زبان C++ استفاده می‌کند. این بدافزار اولین بار در بهار سال 2022 موردتوجه محققان قرار گرفت. از آن زمان تاکنون، بلک باستا به بیش از 40 شرکت را عمدتاً در ایالات‌متحده، اروپا و آسیا هدف قرار داده است. 

دمیتری گالوف، کارشناس امنیت سایبری کسپرسکی دراین‌باره می‌گوید:

ما گروه‌های بیشتری را می‌بینیم که از زبان‌های چند پلتفرمی برای نوشتن باج افزار استفاده می‌کنند. این به آن‌ها اجازه می‌دهد تا بدافزار خود را در سیستم‌عامل‌های مختلف مستقر کنند. شمار حملات به ماشین‌های مجازی ESXi در حال افزایش است و پیش‌بینی ما این است که گروه‌های سایبری بیشتری از این استراتژی استفاده خواهند کرد. 

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.