about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

شناسایی کمپین جدید بدافزار FakeSpy

شرکت امنیت سایبری «Cybereason» گزارشی در خصوص کمپین جدید بدافزار «FakeSpy» منتشر کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیت سایبری سایبریزن (Cybereason) در گزارشی از کمپین جدید بدافزار فیک‌اسپای (FakeSpy) خبر دادند.

به گفته کارشناسان این شرکت، فیک‌اسپای در حملات جدید خود پشت نقاب برنامه‌های خدمات پستی و خدمات حمل‌ونقل مخفی‌شده و اقدام به سرقت اطلاعات محرمانه کاربران می‌کند. 

این بدافزار اندروید که زمان پیدایشش به اکتبر 2017 برمی‌گردد قادر است پیامک‌ها، اطلاعات مالی و داده‌های برنامه‌های دستگاه را سرقت کند و اطلاعات اکانت و لیست مخاطبین را بخواند.

فیک‌اسپای که به‌عنوان سارق اطلاعات عمل می‌کند، در ابتدا کاربران کشورهای ژاپن و کره جنوبی را هدف قرار می‌داد، اما اخیراً کاربران کشورهای چین، تایوان، فرانسه، سوئیس، آلمان، انگلیس و ایالات‌متحده آمریکا را نیز هدف قرار داده است. 

این بدافزار پشت نقاب برنامه‌های خدمات پستی و خدمات حمل‌ونقل مخفی شده و از طریق پیامک‌های فیشینگ به قربانی ارائه می‌شود.

در این پیامک‌ها به کاربر گفته می‌شود برنامه‌های خدمات پستی و یا خدمات حمل‌ونقل را نصب کند. زمانی که کاربر برنامه را نصب می‌کند، دسترسی به برخی قابلیت‌های دستگاه و مجوز نصب برخی برنامه‌ها از او طلب می‌شود تا فیک‌اسپای بتواند پیامک‌ها را تحت کنترل خود درآورده و اقدام به سرقت اطلاعات بکند. این بدافزار با خواندن لیست مخاطبین به دستگاه‌های دیگر نیز نفوذ می‌کند.

 طبق گزارش سایبریزن، گروهی که پشت کمپین جدید فیک‌اسپای قرار دارد، چینی‌زبان بوده و «Roaming Mantis» نام دارد. 

به اعتقاد کارشناسان این شرکت، فیک‌اسپای در کمپین جدید بسیار پیشرفته ظاهرشده و کدهای ارتقا یافته و تکنیک‌های ضد امولاتوری آن نشان می‌دهند به شدت در حال توسعه است.

منبع:

تازه ترین ها
کوپایلت؛
1404/11/11 - 10:20- هوش مصنوعي

کوپایلت؛ اینترنت اکسپلورر جدید مایکروسافت

مایکروسافت کوپایلت قرار بود جلوتر از رقبا حرکت کند؛ ابزاری که به‌صورت پیش‌فرض روی تسک‌بار تمام کامپیوترهای ویندوزی پین شده است.

اپل
1404/11/11 - 10:16- سایرفناوری ها

اپل یک استارتاپ هوش مصنوعی را در معامله‌ای ۲ میلیارد دلاری تصاحب کرد

اتحادیه اروپا به تازگی 15 شخص و 6 نهاد ایرانی را در فهرست تحریم‌هایش قرار داده است.

تحریم‌های
1404/11/11 - 09:45- سایرفناوری ها

تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه شرکت‌ها و اشخاص حوزه اینترنت و فناوری

اتحادیه اروپا با صدور بیانیه‌ای جزئیات تحریم‌های جدید علیه ایران را که در نشست شورای وزیران امور خارجه اروپا وضع شد، اعلام کرد.