about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

شناسایی دو حفره امنیتی در سفت‌افزارهای چینی

به گزارش واحد متخصصین سایبربان، هفته گذشته یک درب‌پشتی در سفت‌افزار تلفن‌های اندرویدی ارزان‌قیمت ساخت کشور چین، شناسایی شد. این حفره امنیتی محصول‌های شرکت BLU چینی را تحت تأثیر قرار داده بود که در آمازون و بست‌بای (Best Buy) به فروش می‌رسند. این درب‌پشتی اطلاعات مهم کاربر را جمع‌آوری می‌کرد.

حفره امنیتی اخیراً شناسایی‌شده که حدود 2.8 میلیون کاربر را تحت تأثیر قرار می‌دهد، امکان دسترسی مدیریتی (roor) را به هکرها می‌دهد. این حفره امنیتی به دلیل عدم وجود رمزنگاری برای سرویس به‌روزرسانی‌های  OTA است. به همین دلیل این سرویس در معرض حمله‌های مردمیانی قرار دارد، زیرا با سرور به‌روزرسانی به‌صورت رمزنشده ارتباط برقرار می‌کند.

محققان امنیتی اعلام کردند، سرویس OTA به‌صورت پیش‌فرض بر روی تمامی دستگاه‌ها نصب شده است و در حالت مدیریتی و بدون رمزنگاری ssl اجرا می‌شود.

در نمودار زیر بیشترین میزان آلودگی در برندهای مختلف چینی نمایش داده شده است:

 

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.