about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

محققان شرکت بلک‌بری از شناسایی حملات مخفیانه هکرها به سرورهای مختلف لینوکس در سال‌های گذشته خبر داده‌اند. آن‌ها می‌گویند این حملات سال‌هاست که ادامه دارد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان ؛ به نقل از زددی نت، بررسی‌های بلک‌بری نشان می‌دهد هکرها با شناسایی سرورهای لینوکس که وصله‌های امنیتی بر روی آن‌ها نصب نشده از یک دهه قبل در حال حمله به آن‌ها هستند.

بلک‌بری مدعی شده که بخش عمده این حملات از چین صورت می‌گیرد و از این طریق اطلاعات زیادی از روی سرورهای لینوکس در نقاط مختلف جهان به سرقت رفته و جمع‌آوری‌شده است.

صنایع مختلف در نقاط مختلف جهان و سازمان‌های گوناگون دولتی و خصوصی هدف حملات یادشده بوده‌اند. سابقه برخی از این حملات به سرورهای لینوکس به سال ۲۰۱۲ بازمی‌گردد و درصورتی‌که برای نصب وصله‌های امنیتی بر روی رایانه‌های مذکور اقدام شده بود، حملات یادشده بی‌نتیجه می‌ماندند.

با توجه به اینکه سیستم‌عامل لینوکس کمتر بر روی رایانه‌های سرور نصب می‌شود، متخصصان امنیتی نیز نسبت به سوءاستفاده از آن‌ها بی‌توجه هستند و همین مسئله هکرها را به طمع انداخته تا به سرورهای مذکور حمله کنند.

منبع:

تازه ترین ها
مقاومت
1404/05/17 - 12:25- سایرفناوری ها

مقاومت انویدیا در مقابل ادعاهای درهای پشتی

انویدیا در برابر درخواست‌های مربوط به درِ پشتی تراشه مقاومت می‌کند.

توسعه
1404/05/17 - 11:11- هوش مصنوعي

توسعه ربات هوش مصنوعی توسط نماینده مجلس بریتانیا

نماینده مجلس بریتانیا یک ربات هوش مصنوعی باهدف تقویت ارتباط با موکلان خود ایجاد کرد.

هزینه‌های
1404/05/17 - 10:52- هوش مصنوعي

هزینه‌های سرسام‌آور در اجرای قانون هوش مصنوعی کُلرادو

قانون هوش مصنوعی کلرادو در بحبوحه بحران بودجه در دست بررسی است.