about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

شناسایی حملات گروه هکری Winnti

گروه هکری «Winnti» حملات جدیدی علیه روسیه و دیگر کشورها آغاز کرده است. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیت سایبری پازتیو تکنالجیز به‌تازگی حملات جدیدی از گروه هکری وینتی (Winnti) شناسایی کردند.  

بر طبق گزارش این شرکت، گروه وینتی بیش از 50 رایانه شخصی را در روسیه، آمریکا، ژاپن، کره جنوبی، آلمان، مغولستان، بلاروس، هند و برزیل آلوده است. این گروه 5 توسعه‌دهنده نرم‌افزار برای سازمان‌های مالی را در آلمان و روسیه هدف قرار داده است.

به گفته نیکالای موراشوف، معاون مرکز هماهنگی‌های ملی در حوزه رخدادهای رایانه‌ای روسیه اخیراً در میان گروه‌های АРТ حمله به سازمان‌ها از طریق شرکا، پیمانکاران و مشتریان آن‌ها که ازلحاظ امنیت سایبری در سطح پایینی قرار دارند، رایج شده و هکرها برای حمله به این سازمان‌ها در اکثر مواقع از حملات فیشینگ استفاده می‌کنند.

یک‌سوم از حملات گروه‌های АРТ در روسیه طی سال‌های اخیر به سازمان‌هایی معطوف بوده که اقدام به توسعه نرم‌افزار و یکپارچه‌سازی سیستم‌های کاربردی می‌کنند. برخی از این حملات، حملات پیچیده Supplychain و Trusted relationship به سازمان‌های صنعتی و دولتی و بانک‌ها بوده است. 

به اعتقاد کارشناسان پازتیو تکنالجیز، اشتراکاتی میان زیرساخت جدید مهاجمان وینتی با زیرساخت‌های دیگر گروه‌های هکری وجود دارد که نشان می‌دهد گروه وینتی در سایر حملات سایبری دست داشته است. 

محققان با بررسی در پشتی «ShadowPad» که توسط وینتی مورداستفاده قرار می‌گیرد به دامنه‌هایی رسیده‌اند که پیشتر در حملاتی علیه روسیه، بلاروس، کره جنوبی و ژاپن مورداستفاده قرارگرفته‌اند. 

پیشتر تصور می‌شد که این حملات را گروه‌های ТА459 ،Tontoteam و Nettraveller انجام داده‌اند؛ اما تحقیقات جدید خلاف آن را ثابت کرد. 

منبع:

تازه ترین ها
بخش
1404/05/29 - 07:54- جرم سایبری

بخش نفت و گاز پاکستان هدف حمله باج‌افزاری

بخش نفت و گاز پاکستان هدف حمله باج‌افزاری گروه بلو لاکر قرار گرفت و اختلالات عملیاتی به وجود آمد.

هشدار
1404/05/29 - 07:33- آسیا

هشدار پلیس ابوظبی نسبت به جرایم سایبری علیه کودکان

پلیس ابوظبی نسبت به جرایم سایبری علیه کودکان با ارائه ابزارهای مجازی، هدایا یا جوایز هشدار داد.

حمله
1404/05/29 - 07:12- جرم سایبری

حمله هکرهای کره شمالی به سفارتخانه‌های سئول

هکرهای مرتبط با کره شمالی در یک کمپین جاسوسی جدید، سفارتخانه‌های سئول را هدف قرار دادند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.