about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آزمایشگاه کسپرسکی و شرکت روس تلکام سولار سرویسی برای شناسایی حملات سایبری پیشرفته طراحی می‌کنند. 

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت روس تلکام سولار  با همکاری آزمایشگاه کسپرسکی سرویسی برای شناسایی حملات پیشرفته سایبری به ایستگاه‌های کاری و سرورهای سازمانی طراحی می‌کند. 

قرار است این محصول مبتنی بر سیستم تشخیص حملات EDR آزمایشگاه کسپرسکی طراحی‌شده و با سرویس‌های مرکز مانیتورینگ و واکنش به حملات سایبری Solar JSOC در ارتباط باشد.

سرویس مذکور فعالیت هکرهای زبده و حضورشان در زیرساخت‌های هدف را که آنتی‌ویروس‌ها قادر به تشخیص آن‌ نیستند، شناسایی خواهد کرد.

بنابرگزارش شرکت روس تلکام سولار، متدها و فنونی که هکرها برای دور زدن آنتی‌ویروس‌ها به کارمی گیرند، هرسال پیچیده‌تر می‌شوند و در بسیاری از حملات هکرها مدت‌زمان طولانی در زیرساخت قربانی ناشناس باقی می‌مانند. 

نیروهای سایبری و مزدوران سایبری برای نصب ماژول‌های مخرب در سیستم هدف از ابزارهای اختصاصی و پیشرفته خود درکنار ابزارهای قانونی و متدهای مهندسی اجتماعی بهره می‌گیرند. 

ضمن اینکه این ابزارهای پیشرفته همواره در فروم‌های وب تاریک نیز پخش می‌شوند و مجرمان سایبری‌ای که تخصص چندانی ندارند به این ابزارها تجهیز می‌شوند. ازاین‌رو، راه‌اندازی سرویس مانیتورینگ مبتنی بر سیستم EDR کسپرسکی امکان شناسایی دقیق حملات پیچیده را در نودهای نهایی زیرساخت سازمان هدف فراهم می‌سازد.  

میخائیل پریبوچی، مدیرعامل آزمایشگاه کسپرسکی در روسیه و کشورهای مستقل هم‌سود و بالتیک اعلام کرد:

سیستم EDR بخش مهم مرکز واکنش به رخدادهای سایبری است که تله‌متری دقیقی ارائه داده و با کاهش مدت‌زمان کلی واکنش از چند ساعت به چند دقیقه فرایندهای EDR را خودکار می‌سازد. پردازش این داده‌ها و واکنش حرفه‌ای به رخدادها نیازمند تیمی زبده از متخصصان است و در سایه منابعی که برای تشکیل این تیم در Solar JSOC اختصاص داده‌شده، مشتریان سرویس به‌راحتی و با اطمینان از منابع خود محافظت خواهند کرد. 

منبع:

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.