about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

شناسایی جنسیت از نوک انگشتان دست

در دنیای فناوری، صفحه کلید کامپیوتر را به فهرست ابزارهای نظارتی برای شناسایی دقیق افراد اضافه کنید.

بر اساس مطالعات اخیر، رایانه هایی با امکان بررسی روش تایپ افراد، 95.6 درصد در پیش بینی جنسیت افراد موفق بودند. در واقع سوال این است که اگر فیسبوک امکان شناسایی چهره کاربران را دارد، چرا صفحه کلید رایانه نتواند حرکات انگشت دست افراد را شناسایی کند.
شیوه مذکور برای شناسایی جنسیت کاربر تحت عنوان «حرکات انگشت در ضربه به کلید» (Keystroke dynamics) با ارزیابی رفتار بیومتریک عمل می کند.

رایانه ها در زمان تایپ کاربران ده ها هزار شاخص را ذخیره و تبادل می کنند. این ارزیابی عواملی از قبیل فواصل زمانی بین رها کردن یک کلید تا فشردن کلید دیگر و مدت زمان تماس یا یک کلید را بررسی می کند. نرم افزارهای رایانه ای مانند TypingDNA  و ID Control عوامل دیگر مانند بررسی میزان اشتباهات، تعداد استفاده از کلید های خاص (مانند ALT، CTRL و SHIFT) و حتی تعداد حذف کردن کلمات را ارزیابی می کند.

پیش از این، پژوهشگران با استفاده از نرم افزاری به نام (ISqueeze)، پس از ده ماه تحقیق و جمع آوری اطلاعات از 75 داوطلب، موفق شدند جنسیت کاربران را با بیش از 78 درصد صحیح پیش بینی کنند. یکی از عوامل مهمی که به محققان در این امر کمک کرد فاصله زمانی میان فشردن حروف O  و N  بود که البته نرم افزار یاد شده در مورد اینکه کدام جنسیت این کلیدها را سریع تر یا بیشتر استفاده می کنند  توضیحی ارائه نمی دهد.

فناوری یاد شده از دوران جنگ جهانی دوم وجود داشت. زمانی که از طریق تلگراف، نحوه ضربه زدن برای ورود کد مورس توسط اپراتور، مشخص می کرد که از  نیروهای خودی است یا دشمن.
 

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.