about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

شرکت امنیتی چک پوینت بدافزار اندرویدی به نام FlixOline را شناسایی کرده است که می توانست کاربران سرویس نتفلیکس را به دام بیاندازد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری چک پوینت به تازگی بدافزار اندرویدی جدیدی را شناسایی کرده است که از طریق دادن وعده اشتراک رایگان نسخه پرمیوم نتفلیکس به کاربران، آن ها را فریب می دهد.
این بدافزار در اصل یک اپلیکیشن به نام " Flixonline " است که خود را به عنوان یک نسخه قانونی از نتفلیکس معرفی می کند. 
این اپلیکیشن مخرب اخیرا پس از شناخته شدن به عنوان بدافزار اندرویدی از پلی استور کنار گذاشته شد. اما در زمان فعالیت خود در استور، بیش از 500 دانلود را به ثبت رسانده است. 
این بدافزار که به تازگی شناسایی شده است، به دنبال آن بود تا از طریق دسترسی به مجوزهای مهم و ضروری سیستم، کنترل واتس اپ کاربران در دستگاه های آلوده را به دست بگیرد و داده های حساس آن ها را به سرقت ببرد.
FlixOnline با استفاده از پیام های واتس اپ خود را تکثیر می کند. این بدافزار به گونه ای برنامه نویسی شده است که به صورت خودکار به پیام های دریافتی پاسخ می دهد. ( از طریق یک سرور از راه دور)
بازیگران مخرب خواهند توانست با استفاده از این روش، اقدام به نشر سایت های فیشینگ و دیگر بدافزارهای مخرب کنند. دیگر اقدامات مخرب سایبری محتمل عبارتند از:

  • پخش کردن بدافزار مذکور از طریق لینک های مخرب
  • سرقت داده های کاربران از حساب های واتس اپ آن ها
  • هدف قرار دادن مخاطبین و دیگر گروه های موجود در واتس اپ کاربران
  • تهدید کردن کاربران به ارسال اطلاعات شخصی آن ها مخاطبینشان

شرکت چک پوینت، گوگل را از وجود این بدافزار با خبر کرد و گوگل نیز این اپلیکیشن را از استور خود حذف کرد. این موضوع به مالک واتس اپ یعنی شرکت فیسبوک گزارش داده شده است. 

 
 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.