about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

این بدافزار که IcoScript  نام دارد برای اتصال خودکار به یک حساب ایمیل از زبان اسکریپت نویسی منحصر به فرد خود استفاده می کند. این حساب کاربری توسط هکرها تنظیم شده است تا به واسطه آن به رایانه های آلوده متصل گردند.

این تروجان که نوعی ابزار مدیریتی از راه دور به حساب می آید می تواند در پشت پرده و بدون جلب توجه، دریافت و اجرای دستورات در سیستم عامل ویندوز را باعث شود.

اما IcoScript از طرفی دیگر، رابط توسعه گر COM (مدل شیء کامپوننت) را مورد سوء استفاده قرار می دهد تا خود را به اینترنت اکسپلورر متصل کند. علاوه بر سایر موارد، رابط COM توسعه گران را قادر می سازد تا برای مرورگر پلاگین بسازند. این قابلیت به برنامه نویسان بد افزار یک مکان مخفی ارائه می دهد تا بدون اینکه توسط کاربر یا نرم افزار محافظت در برابر ویروس مورد شناسایی قرار گیرند، خود را با مرورگر وفق دهد.

نحوه کارکرد IcoScript بدین ترتیب است که این تروجان با استفاده از اینترنت اکسپلورر سرویس های وب میل مانند Yahoo و Gmail را به منظور دریافت توابع فرمان و کنترل خود، مورد سوء استفاده قرار می دهد. به منظور اینکه IcoScript از صندوق پستی الکترونیکی اصلی خود ایمیل دریافت نماید، این تروجان به زبان اسکریپت نویسی اختصاصی مجهز گردیده است.

این فرایند محدود به Yahoo نبوده و می تواند سایر پورتال های وب مانند Gmailو Outlook.com را تحت تاثیر قرار دهد. حتی LinkedIn، Facebook و سایر شبکه های اجتماعی نیز به همین طریق می توانند مورد سوء استفاده قرار بگیرند

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.