about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

شناسایی بات‌نت Dark Nexus

کارشناسان امنیتی بات‌نتی به نام «Dark Nexus» شناسایی کردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به‌تازگی کارشناسان شرکت امنیت سایبری بیت‌دیفندر (Bitdefender) بات‌نتی به نام دارک‌نکسوز (Dark Nexus) شناسایی کرده‌اند که روترها را هدف قرار می‌دهد.

این بدافزار به کمک فهرستی کامل از داده‌های حساب‌های کاربری و اکسپلویت‌ها، روترهای «Dasan Zhone»، «DLink» و «ASUS» و ضبط کننده‌های ویدیو، دوربین‌های حرارتی را موردتهاجم قرار می‌دهد. 

دارک‌نکسوز سه ماه پیش فعالیت خود را آغاز کرده و در حال حاضر بیش از 1372 دستگاه در ترکیب خود دارد که در چین، کره جنوبی ،تایلند، برزیل و روسیه قرار دارند و اغلب به‌عنوان پروکسی‌های معکوس عمل می‌کنند.   

به گفته کارشناسان بیت‌دیفندر، دارک‌نکسوز به بدافزارهای «Qbot» و «Mirai» شباهت داشته و از ماه دسامبر 2019 تا مارس 2020، بیش از 30 نسخه از آن منتشرشده است. 

طبق گزارش این شرکت برخی نسخه‌های دارک‌نکسوز دارای پروکسی سرور‌های «socks5» هستند که در بات‌نت‌های مبتنی‌بر «Mirai»، «TheMoon» و «Gwmndy» وجود دارد. 

به اعتقاد محققان بیت‌دیفندر، سازنده بات‌نت یادشده گروهی به نام «Greek.Helios» است که خدمات دیداس خود را درشبکه‌های اجتماعی و دارک‌نسکوز را در کانال‌های یوتیوب تبلیغ می‌کند. 

منبع:

تازه ترین ها
خرید
1404/08/13 - 14:10- سایرفناوری ها

خرید سرویس‌های ابری آمازون توسط شرکت اوپن اِی آی

شرکت اوپن اِی آی، قراردادی هفت‌ساله به ارزش ۳۸ میلیارد دلار برای خرید سرویس‌های ابری با شرکت آمازون امضا کرد.

همکاری
1404/08/13 - 11:53- هوش مصنوعي

همکاری شرکت ورایزن و آمازون برای ساخت فیبر نوری

شرکت ورایزن و خدمات وب آمازون برای تقویت برنامه‌های هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

ارائه
1404/08/13 - 11:09- آسیا

ارائه برق ارزان به غول‌های فناوری چین

چین به غول‌های فناوری خود، برق ارزان برای تقویت تراشه‌های هوش مصنوعی داخلی ارائه می‌دهد.