about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

شناسایی آسیب‌پذیری Internet Explorer

شرکت مایکروسافت برخی از آسیب‌پذیری‌هایی مرورگر Internet Explorer را شناسایی کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ به‌تازگی شرکت مایکروسافت یک آسیب‌پذیری روز صفرم (zero-day) در مرورگر اینترنت اکسپلورر (Internet Explorer) شناسایی کرد. این آسیب‌پذیری به شناسه CVE-2020-0674 به آسیب‌پذیری مرورگر فایرفاکس که اوایل ماه ژانویه گزارش شد، شباهت دارد و هکرها با بهره‌برداری از آن حملات هدفمند تدارک می‌بینند.  

پیشتر موزیلا با انتشار نسخه ۷۲.۰.۱ مرورگر فایرفاکس و نسخه ۶۸.۴.۱ از فایرفاکس ESR یکی از آسیب‌پذیری‌های روز صفرم (zero-day) این مرورگر را با شناسه CVE-2019-17026 که توسط کارشناسان شرکت چیهو 360 گزارش‌شده بود را برطرف کرده و نسبت به حملات سایبری به کاربران هشدار داد.  

طبق توضیحات مایکروسافت، این آسیب‌پذیری یک مشکل اجرای کد از راه دور بوده و عمدتاً در مؤلفه موتور اسکریپت مرورگر قرار دارد که ممکن است در هنگام اجرای محتوای خاص، باعث ایجاد خطاهایی مانند memory corruption شود.

یک مهاجم از راه دور می‌تواند با سوءاستفاده از این آسیب‌پذیری، به حافظه آسیب رسانده و مجوزهای کاربر فعلی و مجوز ادمین را به دست آورد. با مجوزهای سطح ادمین نیز می‌تواند تغییرات دلخواه را انجام داده و داده‌های کاربر را مشاهده یا حذف کند.

این نقص امنیتی در اینترنت اکسپلورر 9، 10، 11 ویندوز 7، 8 و 10 و سرورهای 2008، 2012، 2016 و 2019 وجود دارد. در حال حاضر مایکروسافت به دنبال راه‌حل این مشکل بوده و کاربرانی که از اینترنت اکسپلورر استفاده می‌کنند فعلاً نمی‌توانند آسیب‌پذیری یادشده را از طریق به‌روزرسانی‌ها برطرف کنند.

منبع:

تازه ترین ها
مشکل
1404/08/16 - 10:37- بررسی تخصصی

مشکل عجیب BitLocker کاربران ویندوز 11 را گرفتار کرد

ظاهراً ماجرای تقریباً همیشگی مشکلات آپدیت‌های جدید مایکروسافت تمامی ندارد و این‌بار کاربران نسخه‌های 25H2 و 24H2 ویندوز و حتی برخی کاربران ویندوز 10 را به دردسر انداخته است.

هوش
1404/08/16 - 10:34- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی: حبابی که همه حباب‌ها را می‌ترکاند

از زمان موفقیت چشمگیر ChatGPT در سال ۲۰۲۲، موجی از سرمایه‌گذاری و توجه به هوش مصنوعی در سیلیکون ولی و سراسر جهان به راه افتاده است.

بلوتوث
1404/08/16 - 10:32- سایرفناوری ها

بلوتوث 6.2 معرفی شد؛ اتصال سریع‌تر و هدفون‌های بی‌سیم بهتر از همیشه

استاندارد جدید Bluetooth 6.2 توسط سازمان Bluetooth SIG معرفی شد و مجموعه‌ای از بهبودهای مهم را برای افزایش سرعت، پایداری و امنیت این فناوری محبوب به همراه دارد.