about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

شرکت امنیتی «Positive Technologies» برخی از آسیب‌پذیری‌های برنامه‌های همراه بانک را شناسایی کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیت سایبری «Positive Technologies» در گزارشی تازه اقدام به بررسی امنیت اپلیکشین‌های همراه بانک کرده‌ و به این نتیجه رسیدند که نیمی از آسیب‌پذیری‌ها در بخش سرور و کدمنبع برنامه‌ها بوده و از هر دو همراه بانک یکی هدف حملات سایبری و سرقت وجه قرار می‌گیرد.

کارشناسان این شرکت برای انجام تحقیقات، 14 اپلیکیشن همراه بانک اندروید و آی‌اواس چندمنظوره را با موافقت توسعه‌دهندگان آن‌ها از فروشگاه‌های رسمی گوگل‌پلی و اپ‌استور انتخاب کردند که بیش از 500 هزار بار توسط کاربران دانلود شده‌ بودند.  

طبق این گزارش، هیچ‌یک از برنامه‌های موردبررسی از سطح امنیتی قابل قبولی برخوردار نبوده و بخش‌های سرور و کلاینت آن‌ها همواره در معرض تهدیدات سایبری بوده است. 

به گفته محققان، مهاجمان 76 درصد از آسیب‌پذیری‌ها را می‌توانند بدون دسترسی فیزیکی به دستگاه و بدون نیاز به مجوز ادمین مورد بهره‌برداری قرار دهند. 

متخصصان این شرکت معتقدند ازآنجایی‌که به توسعه‌دهندگان برنامه‌های اندروید فرصت بیشتری جهت پیاده‌سازی قابلیت‌های مختلف در برنامه‌ها داده می‌شود، میزان آسیب‌پذیری برنامه‌های اندروید به‌مراتب بیشتر از آی‌اواس می‌شود. 

آسیب‌پذیری‌های مخرب برنامه‌های اندروید مربوط به عملکرد ناامن Deep Link و خطاهای منطقی و «Business logic» بوده است که می‌توانند خسارت مالی زیادی به بانک وارد کنند.

محققان این شرکت به بانک‌ها توصیه کردند در طراحی و توسعه برنامه‌های تلفن همراه به مسائل امنیتی توجه بیشتری کرده و در رویکردهای توسعه تجدیدنظر نمایند، چراکه بیشتر آسیب‌پذیری‌ها در بخش سرور و کد منبع این برنامه‌ها نهفته است.  

آن‌ها به کاربران نیز توصیه کردند برنامه‌ها را از فروشگاه‌های رسمی دانلود کنند و به سایت‌های مشکوک مراجعه نکرده و روی لینک‌هایی که در پیام‌رسان‌ها یا از طریق اس‌ام‌اس به آن‌ها ارسال می‌گردد کلیک نکنند و سیستم‌عامل و برنامه‌های نصب‌شده روی دستگاه خود را به‌موقع به‌روزرسانی کنند. 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.