about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

مدیران اجرایی شرکت‌ها می‌توانند با راهبردهای ارائه‌شده در این گزارش امنیت سایبری سازمان‌های خود را تقویت کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از مجله امنیتی؛ بر اساس مطالعه‌ای که توسط شرکت امنیت سایبری اسپاین سایبری (Sapien Cyber)انجام شده است، از هر سه شرکت آمریکایی، دو شرکت معتقدند که اختلالات ناشی از ویروس کرونا «خطر قابل‌توجهی» برای محیط‌های فناوری عملیاتی (OT) ایجاد کرده است.

در این گزارش که راهنمای مدیران اجرایی در حوزه تهدیدات سایبری (The C-Suite's Guide to Cyber Risk) نام دارد از 100 مدیر ارشد امنیت (CSO)، مدیر ارشد امنیت اطلاعات (CISO) و سایر کارشناسان امنیتی سطح هیئت‌مدیره در شرکت‌های بزرگ آمریکایی نظرسنجی کرده تا بفهمد که چگونه مدیران اجرایی با تهدیدات امنیت سایبری در حال تحول مقابله می‌کنند.

درحالی‌که این مطالعه اثرات مخرب بالقوه همه‌گیری کرونا بر محیط‌های فناوری عملیاتی در سراسر آمریکا را نشان می‌دهد، 90 درصد از شرکت‌ها تهدیداتی که در این محیط‌ها با آن مواجه هستند را ارزیابی کرده‌اند و این نشانه‌ای دلگرم‌کننده است به این دلیل که سازمان‌ها این حوزه حیاتی از سیستم‌های فناوری اطلاعات خود را نادیده نگرفته‌اند.

این گزارش شش راهبرد در سطح مدیران اجرایی را که رهبران امنیتی معتقدند می‌تواند به کاهش خطرات سایبری کمک کند، مطرح می‌کند، ازجمله:

  • گفتگو در حوزه امنیت سایبری به‌طور برجسته در جلسات هیئت‌مدیره (79%)
  • ارزیابی کامل خطرات تجاری ناشی از تهدیدات سایبری (64%)
  • مدیران عامل باید مسئولیت کلی امنیت سایبری سازمانی را بر عهده بگیرند (63%)
  • افزایش بودجه امنیت سایبری (62%)
  • توسعه راهبرد‌های امنیت سایبری بلندمدت (57%)
  • اصلاح ساختارهای گزارش دهی برای دسترسی مستقیم هیئت‌مدیره به مسائل امنیتی (50%)

یک‌سوم از مدیران ارشد امنیتی و سایر کارشناسان امنیتی در سطح هیئت‌مدیره با اشاره به عدم شناخت اهمیت امنیت سایبری در میان رهبران شرکت‌ها معتقد بودند که مدیران عامل بزرگ‌ترین مانع برای بهبود امنیت سایبری سازمان‌ها هستند.

منبع:

تازه ترین ها
توسعه
1404/07/05 - 15:56- هوش مصنوعي

توسعه مرکز داده عظیم در برزیل

برزیل، میزبان یک مرکز داده عظیم برای هوش مصنوعی خواهد بود.

تقویت
1404/07/05 - 14:45- آسیا

تقویت امنیت سایبری مخابرات هند

هند با تفاهم‌نامه جدید میان وزارت مخابرات و واحد اطلاعات مالی، امنیت سایبری مخابرات را تقویت کرد.

تکمیل
1404/07/05 - 14:37- آسیا

تکمیل مرحله اول ارزیابی امنیتی زیرساخت‌های اطلاعاتی در آذربایجان

به گفته سرویس امنیت دولتی آذربایجان، مرحله اول ارزیابی امنیتی زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی این کشور تکمیل شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.