about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

در چند سال اخیر استفاده از نمایش‌های پهپادی برای امور تبلیغاتی بسیار رشد و پیشرفت داشته است.

به گزارش کارگروه فناوری سایبربان؛ نمایش‌های پهپادها به‌سرعت در حال تبدیل به ابزاری انتخابی برای مردم و شرکت‌هایی هستند که قصد جلب‌توجه شما را دارند و شرکت جنسیس از این موضوع به‌خوبی خبر دارد.

این برند اتومبیل متعلق به هیوندا با شکستن رکورد جهانی گینس برای بیشترین استفاده از وسایل نقلیه هوایی بدون سرنشین موجود در هوا 3281 پهپاد را برای به نمایش کشیدن لوگوی خود استفاده کرد و تبلیغاتی در 29 مارس در شانگهای انجام داد که این‌گونه ورود خود را به چین نشان داد.

این اتفاق یک پیشرفت قابل‌توجه نسبت به رکورددار قبلی یعنی شرکت فناوری کنترل علمی Shenzhen Damoda است. این شرکت در سپتامبر 2020 فقط 3051 پهپاد را به پرواز درآورد.

این اتفاق عملکرد رکوردی روسیه را که تنها چند روز قبل با به پرواز درآوردن 2200 پهپاد ثبت شده بود شکست. اینتل که در نمایش‌های پهپادی شهرت دارد آخرین بار گزارش کرد که در جولای 2018 بر فراز فولسوم کالیفرنیا 2066 پهپاد را به پرواز درآورد.

عملکردهای ازاین‌دست معمولاً متکی بر نرم‌افزارهای تصویرسازی هستند که به پهپادها اعلام می‌کنند برای جلوگیری از بروز تصادف و برخورد با اشیاء اشکال خاصی تشکیل دهند.

البته این امر یک موضوع تبلیغاتی است و اگر شرکت دیگر راهی برای برتری یافتن به جنسیس پیدا کند خیلی تعجب‌آور نخواهد بود. این موضوع نشان می‌دهد که در سال‌های اخیر نمایش‌های هواپیماهای بدون سرنشین به چه میزان رشد و پیشرفت داشته است و به‌راحتی می‌تواند رقابت بین شرکت‌هایی که مصمم به استفاده از فانتزی های رباتیک هستند را تقویت کند.

منبع:

تازه ترین ها
گسترش
1404/06/03 - 17:19- آسیا

گسترش امنیت سایبری در شرکت‌های ژاپنی با مشارکت شبکه‌های پالو آلتو

شرکت امنیتی «SCSK» و واحد ۴۲ شبکه‌های پالو آلتو برای تقویت امنیت سایبری در شرکت‌های ژاپنی با یکدیگر همکاری کردند.

گفتگوی
1404/06/03 - 17:05- آسیا

گفتگوی مالزی و سنگاپور در مورد امنیت سایبری و زیرساخت‌های زیردریا

مالزی و سنگاپور درباره امنیت سایبری و زیرساخت‌های زیر دریا گفتگو و بر لزوم برطرف کردن چالش‌های امنیتی تأکید کردند.

توسعه
1404/06/03 - 16:56- هوش مصنوعي

توسعه ابزارهای جدید هوش مصنوعی توسط گوگل کلود

ابزارهای جدید هوش مصنوعی گوگل کلود، محافظت از سازمان‌ها در برابر تهدیدات را گسترش می‌دهند.